FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Gică Hagi e categoric înaintea meciului cu Dinamo: "E meritul nostru că acum e un derby"

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 14:26

După ce a obținut luni primul succes din actualul campionat, 2-0 cu FC Voluntari, pe teren propriu, Viitorul speră să repete performanța și în duelul cu Dinamo, programat luni, de la ora 21.00, în Capitală, în etapa a 4-a a Ligii 1.

"Când mă gândesc că meciul cu Dinamo a devenit unul important în doar 5 ani, un derby, în sensul că există mult respect de ambele părți, înseamnă că am făcut lucruri bune. Am ajuns să ne trateze foarte serios. Este un merit pe care și l-a câștigat Viitorul. În rest, jucăm cu o echipă de tradiție, cu o istorie în spate care te copleșește, cu fani incredibili. O să fie un meci frumos. Între noi și ei au ieșit mereu astfel de meciuri.

Suntem mândri că putem să ne luptăm de la egal la egal cu Dinamo, cu Steaua, Dinamo sau CFR Cluj. Această echipă tânără și-a câștigat meritul de a se bate de la egal la egal. Cîteodată câștigăm câteodată pierdem, că așa este în fotbal, dar ne luptăm de la egal la egal!", a declarat Gică Hagi.

În cele 8 meciuri disputate în Ștefan cel Mare, Viitorul are un palmares senzațional. A câștigat de 6 ori, o partidă s-a încheiat la egalitate, în timp ce gazdele au un singur succes. "S-a întâmplat! Să dea Domnul să se întâmple și luni!", a spus Hagi cu zâmbetul pe buze.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
vasy86le
vasy86le  •  09 August 2018, 09:19

Sa fi prins Viitoul pe Dinamo din acum 10 ani, sa vezi ce "derby" iesea :)

minell73
minell73  •  09 August 2018, 05:54

Are dreptate ***. Odata,in timpuri stravechi,echipa lui a batut la nașu acasa cu 5-2,ramanand astfel in prima liga.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blocatu
blocatu  •  09 August 2018, 00:26
Postat de gabir pe 08 August 2018, 15:01

Proiectul lui Hagi are o problema. Nu-l intereseaza sa faca performanta pe plan european. Vrea doar sa vanda! Nu inteleg de aceasta echipa ar trebui sa mai prinda cupele europene? Sa se faca de ras!? Mai bine ajunge Botosaniul, Iasiul, Dinamo care cred ca ar face treaba mai buna! Macar ar avea spectatori!

probabil nu intelegi nici unul ca Hagi, asa cum il considerati voi, nu a facut bani din terenuri cu armata si nici vanzand butelii! probabil cand nu va mai fi nevoit sa vanda jucatori ca sa mentina clubul financiar si se va scalda in bani, vor veni si rezultate europene! nu se va intampla asta, daca se va intampla, va fi mereu nevoit sa vanda jumatate de echipa si sa o ia de la capat! e condamnat sa o faca! dar sa ne uitam un pic si in curte la altii! a facut ceva CFR spre exemplu cu Malmo? si nu stim? Hagi are scuza ca schimba echipa si de acolo rezultate europene mediocre! dar ceilalti?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează