FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, elogii pentru Nicolas Popescu: "L-am observat și asta am văzut" » Anunță pe ce post îl va folosi pe fiul "Baciului"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 17:49

Așa cum GSP.RO a anunțat azi în exclusivitate, Nicolas Popescu, 15 ani, fiul lui Gică Popescu, a semnat un contract cu Viitorul, echipa lui Gică Hagi (Detalii aici).

Gică Hagi, managerul tehnic de la Viitorul, a vorbit despre calitățile acestuia și a anunțat pe ce post vrea să-l joace.

"El a vrut să vină aici. A fost decizia lui, și-a ales un drum în viața. Dacă își va dori, dacă are talent și este puternic, o să ajungă departe.

Este inteligent și este ideal ca mijlocaș central. Vom vedea cum va evolua și cât de puternic va fi din punct de vedere fizic. Tatăl lui dorea ca el să fie atacant, dar, din păcate pentru el, cred că poziția lui Nicolas este playmaker defensiv.

Eu l-am observat și am văzut că este inteligent în joc și are tehnică bună. Este talentat și poate să aibă un viitor frumos", a spus Gică Hagi la TV Telekom Sport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
bodrin
bodrin  •  07 Martie 2018, 23:07
Postat de undergrant pe 07 Martie 2018, 22:15

Gica este un personaj elegant, si oricare dintre noi ar fi la fel..., dar nici Ianis, nici Nicolas n-au nimic in comun cu fotbalul, se va vedea asta...

Teribila gaselnita: Hagi personaj elegant! Ha, ha, ha! Nici cand nu scoate o vorba nu are vreo legatura cu eleganta...Ce v-a venit?

undergrant
undergrant  •  07 Martie 2018, 22:15

Gica este un personaj elegant, si oricare dintre noi ar fi la fel..., dar nici Ianis, nici Nicolas n-au nimic in comun cu fotbalul, se va vedea asta...

bodrin
bodrin  •  07 Martie 2018, 20:00

Hagi, in stilul sau caracteristic, de la cumetrii la nepotisne...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează