FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FARUL 1-0

VIDEO Gică Hagi, iureș după eșecul cu Sepsi » S-a luat de toată lumea, arbitri, jurnaliști și adversari: „Nu o mai dați la televizor, ascundeți-o și pe asta!”

Sepsi a învins-o pe Farul Constanța, scor 1-0, în runda cu numărul 19 din Liga 1. Gică Hagi (56 de ani) a „dat” în toată lumea după eșecul de la Sf. Gheorghe. +49   FOTO
Sepsi a învins-o pe Farul Constanța, scor 1-0, în runda cu numărul 19 din Liga 1. Gică Hagi (56 de ani) a „dat” în toată lumea după eșecul de la Sf. Gheorghe.

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2021 20:57 / Actualizat duminica, 12 decembrie 2021 21:51

Sepsi a învins-o pe Farul Constanța, scor 1-0, în runda cu numărul 19 din Liga 1. Gică Hagi (56 de ani) „a „dat” în toată lumea după eșecul de la Sf. Gheorghe. 

Gică Hagi a fost agitat pe durata întregii partide. A protestat la deciziile luate de „centralul” Ionuț Coza, iar în minutele de final a văzut și un cartonaș galben. La flash-interviurile acordate televiziunilor care dețin drepturile TV, „Regele” a făcut iureș.

SEPSI - FARUL 1-0. Două decizii la limită în prima repriză, ambele împotriva lui Hagi
SEPSI - FARUL 1-0
SEPSI - FARUL 1-0. Două decizii la limită în prima repriză, ambele împotriva lui Hagi

Gică Hagi, scandal după Sepsi - Farul 1-0

Gică Hagi a început cu o tiradă la adresa arbitrajului. Și-a vărsat nervii și pe reporterul care îi lua interviul. 

„Suntem echipa care a meritat mai mult, dar asta e. Păi eu zic că am dat gol valabil, asta nu ți-a spus să mă întrebi? Păi am marcat în prima repriză.  Nu a fost gol valabil? A, nu știți? La alții știți, la noi, nu. A, mulțumesc. Ok, am marcat și nu că nu a fost validat, a fost gol valabil. 

Nu spuneți la noi, nu? Nu o mai dați la televizor, ascundeți-o și pe asta! Poate am avut și noi un penalty. Dar văd că nu puneți întrebarea asta. Eu trebuie să vorbesc despre echipa mea, eu știu ce am făcut. Ce să spun despre arbitraj? Tac din gură”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.

Hagi a criticat și atitudinea adversarilor de la Sepsi, pe care i-a acuzat că au tras de timp, profitând de faptul că Ionuț Coza a scăpat jocul din mână. 

„Atât timp cât în 4 minute se fac 10 schimbări și adversarul a tras de timp și a stat nu știu câte minute?! Cică avea cârcei și l-a băgat într-o secundă după ce a venit pe margine. Scrie în regulament că trebuie să stea un minut. Un minut trebuie să stea un jucător când simulează! 

Eu am fost și la comisia tehnică de la UEFA când s-a votat asta, îi amintesc asta acelui arbitru. Arbitrul se uita așa la mine, mai avea puțin și îmi vorbea.. .era așa de arogant față de mine! Și eu trebuie să stau să mă uit la el. Bine, ok. Nu o să intru în jocul ăsta, o să-mi văd de echipa mea”, a continuat Hagi atacul. 

Hagi, discurs fără menajamente: „Cum să ieșim așa în Europa?”

„Cazi pe jos, țipi, stai acolo 7 minute, cârcei cu nemiluita, minutele se duc. Să vedeți ce e la juniori! După aia vreți performanță, vreți în Europa, vreți să ieșim în lume. Cum să ieșim, când noi promovăm asta, când arbitrii tolerează asta și încurajează asta? Cred că e o tactică. 

Eu nu am antrenat asta și nu știu. Eu cred că asta se antrenează, în loc să le spui să joace 90 de minute, ritm de joc, să alerge, să gândească! Nu să provoace, cum a făcut Ștefănescu azi. Un jucător tânăr să provoace, așa ceva... 

Și după aia, când ne ducem cu echipa națională, au ăia posesie 70 la sută și noi cu limba pe umeri. Oare când o să jucăm și noi fotbal? Atenție! Asta începe de la copii. Eu am și academie și am văzut asta și la copii și juniori. 

E inadmisibil! I-am zis asta și președintelui, în ședință. E incredibil la juniori și copii. Una-două, ei cad pe jos! Păi și tu îl înveți de mic? Ce cultivi asta iese! Să-l înveți să lupte, nu să cadă pe jos!”, a concluzionat Gică Hagi. 

VIDEO Gică Hagi, surpriză neplăcută la conferință

La conferința de după meci, antrenorul Farului a apărut mult mai calm. A vorbit timp de 40 de secunde, apoi s-a oprit. Hagi s-a ridicat și a părăsit pașnic sala, fără să primească vreo întrebare din sală.

Din informațiile GSP, se pare că la conferința lui Hagi nu a asistat niciun ziarist, în afara cameramanului LPF! Practic, antrenorul Farului a vorbit într-o sală goală.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Andrei Prepeliță, ales de GSP „Antrenorul lunii noiembrie”, are un mesaj direct pentru șefii FRF: „Nu cred că o licență mă face mult mai bun”

Delegare cu scântei la CFR Cluj - CS Mioveni » Dan Petrescu, față în față cu arbitrul despre care spunea că „e disperat că am dat gol”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (75)
klauz
klauz  •  13 Decembrie 2021, 17:17
Postat de Cojo Ioan pe 13 Decembrie 2021, 14:32

nene klaus,tu nu stii sa citesti cate trofee si goluri are HAGI castigate si daca mai zici ca Barca si Real au fost echipe mici oricand in fotbal atunci inseamna ca traiesti pe Marte,cand castiga HAGI supercupa Europei si marca probabil ca nu erai nici in proiect,am vazut interviul dat dupa meciul cu Sepsi si te invit sa il vezi si tu si sa nu vorbesti aiurele,a descris foarte bine mentalitatea jucatorilor romani si aici s-a referit si la cei crescuti de el,e greu sa faci si o casa de chirpici apai' o Academie,si la datu'cu parerea suntem campioni mondiali

Tu ai o obsesie cu Real si Barca, unde acest marunt hagi nu a fost decat cate doua sezoane, a jucat purtin si a marcat si mai putin, iar la Barca nici macar nu s-a ridicat de pe banca de rezerve cand vecionul balcanic Stoicikov era vedeta echipei. A fost un nimeni in ambele echipe, o umplutura. Marea majoritate a bietei lui cariere a petrecut-o in SERIE B si TURCIA, locatii fotbalistice de lumea a treia sportiva si nici macar acolo nu era numarul unu al echipelor respective. Ce trofee? Ce goluri? A fost un simplu atarnator, un marginal, un minuscul... Numai cine nu l-a vazut "jucand", franand meciul, stricand mingile, distrugand echipa, il crede jucator pe asta.

4774403515910795
Istvan-Lorinc Pakurar  •  13 Decembrie 2021, 14:55

Cred cu tarie ca laudele si autointitularile i-au facut rau lui Hagi sr. Si e pe cale sa recidiveze cu Hahi jr. "fortind" sa i se acorde jucatorul anului. Chiar face ce vrea ?

694663087795468
Cojo Ioan  •  13 Decembrie 2021, 14:32
Postat de klauz pe 13 Decembrie 2021, 13:34

Nea cutare, pai tocmai pentru ca e pe internet cv-ul lui hagi poate vedea oricine ca nu a fost un lucru mare, ci, dimpotriva, un lucru mic... Mic de tot. E adevarat ca din intamplare a ajuns pentru scurte perioade de timp la Real si Barca, dar aia s-au prins ca au gresit si l-au pus pe banca, unde-i e locul. Iar Real si Barca de atunci erau mici in fotbalul mare, nu ca acum. Singurele locuri in care acest hagi a jucat sunt Serie B si Turcia. Mutu, de exemplu, are peste 100 de goluri in SERIE A, iar Chivu a fost capitan la Inter, una dintre marile echipe ale SERIE A. Ce a castigat hagi? Absolut nimic. Nu ne mai luat cu locul ala 6 la mondialul din 94, a fost o intamplare si un joc colectiv in pofida incetinitorului hagi. Cum am zis, a fost mic de tot, minuscul, singurul domeniu in caree a excelat si exceleaza sunt auto- laudele nerusinate.

nene klaus,tu nu stii sa citesti cate trofee si goluri are HAGI castigate si daca mai zici ca Barca si Real au fost echipe mici oricand in fotbal atunci inseamna ca traiesti pe Marte,cand castiga HAGI supercupa Europei si marca probabil ca nu erai nici in proiect,am vazut interviul dat dupa meciul cu Sepsi si te invit sa il vezi si tu si sa nu vorbesti aiurele,a descris foarte bine mentalitatea jucatorilor romani si aici s-a referit si la cei crescuti de el,e greu sa faci si o casa de chirpici apai' o Academie,si la datu'cu parerea suntem campioni mondiali

Vezi toate comentariile (75)
Comentează