FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB, SÂMBĂTĂ, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Gică Hagi, mesaj înaintea meciului cu FCSB: "A trecut perioada când spuneam «nu» ofertelor! De aia am fost la Barcelona cu Roma"

Articol de - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 15:05

Gică Hagi e pregătit de înfruntarea cu FCSB și vorbește încă o dată de plecarea de la Viitorul.

  • Viitorul - FCSB se joacă sâmbătă, de la 20:45, și e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.  

...despre meciul cu FCSB: "Jucăm împotriva echipe de pe primul loc. I-am simțit puternici si pe ei și pe CFR. Amandouă au un lot foarte valoros, dar Steaua are jucători mai tehnici. Vrem să câștigăm, dar pentru asta trebuie să facem un meci perfect. Le-am amintit jucătorilor că suntem campionii României și că jucăm acasă. Nu trebuie să intrăm cu teamă în teren", a declarat Hagi la conferința de presă dinaintea duelului cu FCSB.

...despre insfrastructura sportivă din Constanța: "Sunt convins că o să apară un stadion nou și aici. Nu am certat pe nimeni, dar cred că i-am trezit un pic la realitate și lucrurile se vor mișca. Așa am făcut și cu Academia, i-am trezit pe ceilalți și apar multe acum, în toate orașele. Constanța devine orașul numărul 1 al țării câteva luni pe an. Merită o sală polivalentă și un stadion. Toate multinaționalele bagă bani mulți vara aici și se pot face multe evenimente".

...despre plecarea de la Viitorul: "Nu este nimic sigur. Sunt tatonări, testez piața. A trecut perioada când spuneam nu ofertelor, am arătat că sunt un manager bun și mă simt competent pentru orice club din Europa. Într-o zi sunt convins că o să ajung aproape de cei cu care am jucat la nivel înalt, chiar dacă acum am ajuns jos, pe la Ovidiu, în câmp. De aceea am fost și la Barcelona cu Roma, să mă revăd cu foștii colegi, pentru că ochii care nu se văd se uită".

Citește și: Primul mesaj al lui Gică Hagi pentru Răzvan Burleanu: "Acesta este singurul proiect viabil"

CLASAMENT

clasament

PROGRAMUL ETAPEI A 6-A

program

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
169060557063831
Stefan Anghel  •  20 Aprilie 2018, 19:35
Postat de ando89 pe 20 Aprilie 2018, 19:22

Dacă este legal, de ce nu? Voi care uzurpați toate calitățile oficiale posibile ar trebui să stați ascunși tot timpul sub plapumă, nu doar când vin portareii:))

noi uzurpam ce ??? vorbesti de statu de drepti ?!

ando89
ando89  •  20 Aprilie 2018, 19:22
Postat de Stefan Anghel pe 20 Aprilie 2018, 19:04

PT MIMAO EXISTA INTOTDEAUNA O VARIANTA SALVATOARE :"INSOLVENTA"

Dacă este legal, de ce nu? Voi care uzurpați toate calitățile oficiale posibile ar trebui să stați ascunși tot timpul sub plapumă, nu doar când vin portareii:))

169060557063831
Stefan Anghel  •  20 Aprilie 2018, 19:04
Postat de ando89 pe 20 Aprilie 2018, 18:32

Armata ne concurează serios deja. Vor primi Patriot, Himars, fregate, tab-uri, elicoptere și alte delicatese. Fac sport iar, mai ales fotbal. Când este vorba de interesul național, micii șmenari ajung iar la bulău. Dar militarii fotbaliști nu se vor putea pune cu sistemul de siguranță națională, război mondial se poate întâmpla o dată sau de două ori pe secol, dar averile trebuie păzite tot timpul de plebea lacomă și invidioasă:))

PT MIMAO EXISTA INTOTDEAUNA O VARIANTA SALVATOARE :"INSOLVENTA"

Vezi toate comentariile (30)
Comentează