FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Gică Hagi se revoltă din nou: „Ăsta nu e fair-play! Ce, în România nu e urmărit fotbalul?”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de , - Publicat luni, 08 iulie 2019 10:20

Gică Hagi, managerul tehnic al celor de la Viitorul, a acorudat un interviu Gazetei Sporturilor. „Regele” a criticat decizia UEFA de a permite unei echipe de pe locul 4 din Spania în Champions League, în detrimentul campioanei României.

„Nu poate să facă! Spania face audiență cu Real Madrid și cu Barcelona, noi facem audiență cu echipa noastră. Că e transmisă Champions League și în România! În '90 voiam în Europa. Și am ajuns afară din Europa! Eu vorbesc despre sport. Suntem excluși din creion! Ăsta nu e fair-play, degeaba scrie UEFA fair-play pe ușă! Cum să-mi spuneți mie că locul 4 din Germania vinde mai mult?

Ce, în România nu e urmărit fotbalul? Păi, și atunci?! Să ne primească în Europa și o să ne organizăm și noi, vom deveni mai buni! Au trecut 30 de ani de la Revoluție și echipele din Est sunt scoase în afara Europei din creion!

Și vă mai dau una, ca să vedeți că nici nu e doar problema Estului: Ajax nu l-a lăsat pe Marin la Euro U21 fiindcă dă tururi preliminare! E posibil așa ceva? Vouă vi se pare normal așa ceva? Ajax să dea tururi preliminare? Serios, mi-e greu să rămân normal, să-mi păstrez cumpătul! Nu Ajax a fost de vină că n-a venit Răzvan la Euro, UEFA a fost!”, a declarat Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

1,3%este ratingul mediu al meciurilor de Liga 1 în anii 2015-2017 pe TV DigiSport

TABELUL CU AUDIENȚELE TVR DE LA EURO 2019

tabel

Citește și:

Gică Hagi continuă să critice UEFA, care obligă campioana României să treacă 4 tururi preliminare până în grupele Ligii Campionilor: „Din creion, ne-a sărăcit și i-a îmbogățit pe alții”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (31)
2232435886803775
Liviu Niculescu  •  08 Iulie 2019, 18:32

Problema nu este ca in Romania "nu e urmarit fotbalul", este. Dar in Romania nu plateste nimeni, toti vor sa vada fotbal gratis.... In Spania de ex. doar fotbalul costa 2o euro/luna.....

romeverest
romeverest  •  08 Iulie 2019, 17:26

Hagi nu stie ce vorbeste !! Nu numai locul 4 din Germania, chiar si cele de mai jos din cele 6-7 campionate din Europa, vand mai bine decat orice echipa din Romania !!

gicab
gicab  •  08 Iulie 2019, 16:51
Postat de Ion Soare pe 08 Iulie 2019, 15:06

Corect. Capioana Romaniei n-ar rezista in serie A.

Pai ce crezi ca italieni n-au brichete?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează