FOTBAL  »  Superliga  »  GICĂ HAGI

Gică Popescu anunță: "Hagi are ofertă acum. Cred că va pleca" + mesajul transmis la fiecare aniversare

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 19:44

Gică Popescu crede că Gică Hagi va pleca din fotbalul românesc la finalul sezonului. 

...mesajul transmis de ziua lui Hagi: "Gică știe ce are de făcut foarte bine. Îi urez același lucru în fiecare an, la fiecare aniversare. Să fie sănătos, restul știe el. Și peste 5 și peste 10 și peste 15 ani o să-l vedem tot în fotbal. Mi-ar plăcea să nu-l mai văd așa agitat. De când are acest proiect pe care l-a clădit de la zero nu mai are timp de nimic.  Pune prea mult suflet. Aș vrea să se ocupe mai mult de el, să petrecem mai mult timp împreună, să călătorim. Singura vacanță pe care nu am făcut împreună a fost acum, de Crăciun, din cauza programului lui Ianis Hagi. A fost o situație specială";

...despre planurile lui Hagi: "Cred că va pleca. Ar fi putut să facă asta în fiecare an. Puteam face asta împreună, dar nu a vrut el. Sper să se împlinească asta. Poate să antrezene la un nivel foarte înalt. A avut oferte la un nivel financiar foarte ridicat. Gică are oferte și acum. La sfârșitul campionatului o poate face".

...despre proiectul de la Viitorul: "Sunt și alți antrenori care pot conduce Viitorul în același mod, sub aceeași filosofie ca a lui. Sunt convins că Academia are resursele necesare ca să continue proiectul și fără Gică. Jucătorii care vin din urmă au câțiva ani cu Gică și știu ce au de făcut", a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Citește și: Decizie importantă luată de Gică Hagi » Ce a făcut după ce a anunțat că vrea să plece din România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
magic4ever
magic4ever  •  06 Februarie 2018, 13:13

Dupa ce a facut praf echipa Viitorului renuntand foarte usor la 3 titulari decisivi Tucudean, Eric si Ramniceanu da bir cu fugiti...cu Ianis in echipa nu prinde nici play-off-ul

capca1
capca1  •  06 Februarie 2018, 10:49

Acuma, pe bune, ca să antreneze la un nivel foarte înalt Hagi ar trebui să preia o echipă din Nepal . Sau Bolivia...Ăia-s cocoțați la înălțime !

127939151042796
Marcello Kazan  •  06 Februarie 2018, 10:05

Hagi si Popescu - ***... Cu singuranta CEI MAI ANTIPATICI si CEI AMI *** FOSTI FOTBALISTI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează