FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

„Baciul” Gică Popescu propune un farist la națională: „E printre cei mai buni din SuperLigă!”

Gică Popescu, președinte Farul
Gică Popescu, președinte Farul

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 18:47 / Actualizat luni, 22 mai 2023 19:06

Gică Popescu (55 de ani), președintele de la Farul Constanța, îl cere la națională pe Marian Aioani (23), portarul echipei.

Farul a cucerit titlul cu Marian Aioani titular incontestabil între buturi. Portarul în vârstă de 23 de ani a jucat toate meciurile din acest sezon, 39 la număr, în care a primit 40 de goluri. Totuși, în 13 partide a pus lacăt pe poartă, adversarii nu au putut găsi vreo „breșă”.

Mulțumit de prestațiile lui Aioani, Gică Popescu îl cere pe Marian la echipa națională de seniori.

„Bă tăntălăule!” » A jignit titularul FCSB și i-a pus sare pe rană lui Becali: „Să tot dai peste adversari ca el”
FARUL - FCSB 3-2
„Bă tăntălăule!” » A jignit titularul FCSB și i-a pus sare pe rană lui Becali: „Să tot dai peste adversari ca el”

Gică Popescu îl propune pe Marian Aioani la națională: „Niciodată nu am înțeles”

„Trebuie să fim foarte optimiști în legătură cu echipa națională, indiferent de cum a arătat trecutul. Oferta pentru antrenori este foarte mare vizavi de jucătorii de la Farul. La U21 avem foarte mulți jucători care pot fi convocați.

De asemenea, la echipa națională mare, în afară de Denis (n.r. - Alibec) și Băluță, care au fost permanent convocați, eu l-am susținut tot timpul pe Marian, crezând că este unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, fiind portarul campioanei, cu evoluții foarte bune.

Niciodată nu am înțeles de ce nu este selecționat la echipa națională, am spus-o public și o repet de fiecare dată când voi avea ocazia. Până la urmă, e decizia antrenorilor să aleagă jucătorii despre care consideră că pot ajuta la rezultate.

Noi nu putem face altceva decât să îi susținem, să îi încurajăm să meargă la echipa națională, pentru că nu există satisfacție mai mare decât aceea de a purta tricoul echipei naționale”, a precizat „Baciul” la emisiunea Liga DigiSport.

Aioani nu a debutat încă la naționala mare, dar a fost convocat la mai multe acțiuni începând din septembrie 2021. A fost pe bancă, rezervă neutilizată, în 8 partide ale „tricolorilor”.

„Baciul” Gică Popescu propune un farist la națională: „E printre cei mai buni din SuperLigă!”
Marian Aioani

Mai multe știri despre Farul:

Hagi vrea „3-4 transferuri” pentru grupele europene: „Avem opțiuni, am lucrat deja la asta”

Gică Hagi a anunțat viitorul celui mai valoros jucător de la Farul: „Dacă vin milioanele, poate pleacă!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  23 Mai 2023, 16:26

o gluma de portar

eunescu09
eunescu09  •  23 Mai 2023, 11:29

Ma uitam la Gica Popescu și am văzut un om de rădăcină, un om care parca nu a avut niciodată părinți și prieteni, un om care vine de nicăieri și nu are pe nimeni pe care sa se sprijine. Hagi are Constanța la picioare și este Dumnezeu în toată Dobrogea. Gica Popescu nu are nimic, nu e al nimănui și nici un areal geografic nu îl va retine. Primește o bucata de pâine de la Hagi și atât. Un jucător fabulos cu un caracter minuscul.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Mai 2023, 10:01

Laurentiu Popescu le da clasa la toti ...eu nu inteleg de ce tace Cartu ?...Cartule vorbeste despre Laurentiu Popescu ...nu vezi ca toti fostii puscariasi au idei ...Cu ce este Aioanei mai bun decat Laurentiu Popescu ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close