FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Popescu, întrebat dacă Ianis Hagi poate ajunge la Farul: „Ar fi senzațional să ne permitem”

Ianis Hagi trece prin momente dificile la Rangers / Sursă foto: Facebook
Ianis Hagi trece prin momente dificile la Rangers / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 08:46 / Actualizat vineri, 25 august 2023 08:51

Gică Popescu, președintele campioanei Farul, a fost întrebat, imediat după victoria „marinarilor” cu HJK Helsinki, 2-1, despre situația lui Ianis Hagi, intrat în dizgrația lui Michael Beale la Rangers. „Baciul” recunoaște că dobrogenii nu și-ar permite financiar o „repatriere” a lui Hagi jr.

De când a devenit și mai clar că antrenorul scoțienilor nu mai poate coabita cu Ianis Hagi pe „Ibrox”, multiple variante despre viitoarea destinație a internaționalului au început să fie „rostogolite” în spațiul public. Printre ele, inclusiv un posibil come-back al lui Ianis în România, o scurtă „escală” la clubul tatălui său, care să-l pună pe picioare după anul complicat prin care a trecut. 

Gras, dar genial » Ce notă a primit Budescu, după prestația de maestru din victoria Farului
FARUL - HJK HELSINKI 2-1
Gras, dar genial » Ce notă a primit Budescu, după prestația de maestru din victoria Farului

Gică Popescu: „Nu ne permitem să aducem un jucător de talia lui Ianis”

Gică Popescu spune, însă, că ipoteza unei reveniri a lui Ianis la Constanța nu are cum să devină realitate: 

Ar fi senzațional să ne permitem să aducem un jucător de talia lui Ianis, însă, din păcate, nu! Sunt convins că Ianis va reveni la cel mai înalt nivel, la o echipă foarte, foarte bună. Nivelul lui este unul extraordinar și sunt convins că lucrurile vor intra pe un făgaș normal cât mai repede.

Din câte știu, sunt (n.r. - oferte pe adresa lui Ianis). Și nu sunt puține. Când ai de unde alege, este foarte greu. Eu sunt convins că va alege bine și îl vom vedea la forma cea mai bună cât de curând”, a spus Gică Popescu, conform PRO TV. 

Am văzut varianta cu Farul. Nu există așa ceva. Chiar am băut o cafea cu Hagi și nu s-a pus problema. Nu și-ar dori nici Ianis Hagi, nici Gică.

- Ilie Dumitrescu

Şase destinații pentru Ianis Hagi

Hagi jr. a fost anunțat de managerul Michael Beale că poate pleca în acest mercato, după ce nu a fost trecut pe lista pentru play-off-ul Ligii. Presa din Scoția dezvăluie unde ar putea ajunge românul: Lazio, Celta Vigo, Genk, Lecce, Galatasaray și Al-Ettifaq. 

Nemulțumit cu actualul său statut de rezervă la Rangers, Ianis Hagi ar putea pleca din Scoția în acest mercato, după ce managerul echipei l-a scos din lista pentru play-off-ul Ligii, cu PSV Eindhoven. Declarațiile „tricolorului", prin care se plângea că nu a fost folosit decât 37 de minute în acest sezon, nu au avut efectul scontat, ba, din contră, îl împing către un transfer iminent. 

Presa din Glasgow oferă șase eventuale destinații dintre care Hagi junior ar avea de ales pentru a-și continua cariera: Lazio, Celta, Lecce, Genk, Galatasaray și Al-Ettifaq.

VIDEO Imagini cu Ianis Hagi la antrenamentele lui Rangers

Citește și alte știri despre Farul: 

Budescu, sclipitor în drumul „Regelui” spre grupele Conference League » Farul revine fantastic cu HJK și e la 90 de minute de istorie

Dragoș Nedelcu, dat pe spate de prestația unui coechipier: „Calitatea lui a făcut diferența!”

Mihai Stoica a urmărit atent Farul - HJK și are o întrebare înaintea manșei decisive: „Contează foarte mult!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (13)
lulu
lulu  •  25 August 2023, 13:43

Dacă-i iese lovitura cu Ianoș, tre' să recunosc că Hagi sr.e genial.Sa-l repatriezi a treia oară pe printisor și după sa-l revinzi la alți naivi,ăsta da management. Numai din circuitul lui Ianoș prin natura poți asigura bugetul unii club micuț că Farul.Daca reușește și cumnatul același lucru cu geniul Nicolas,eu ii propun pe cei doi,pe viață, la conducere țării. Sa reușești sa faci din..... bici și sa-l mai și vinzi frumos ambalat pe post de giuvaier,ăsta nu poate oricine.

fabulos
fabulos  •  25 August 2023, 12:50

Ce talie, ca are 1,82!? Ha ha,ha Hagi Gheorghe nu are bani sa-l aducă pe Hagi Ianis la echipa !? Asta e declarație de la Galați Umorului. Oricum, are de ales între multele oferte sosite de la FCV Farul, FCV Farul, FCV Farul, FCV Farul și câteva de la FCV Farul. Și ăsta voia sa fie președinte FRF!!!

xsandum
xsandum  •  25 August 2023, 12:06

Alt produs marca Hagi cu valoare "0" in fotbalul european. Este interesant de stiut cum se intimpla asta!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează