FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu: „Louis Munteanu e următorul nume pe care îl dă Viitorul! E senzațional”

Louis Munteanu, al doilea din stânga, Foto: Ionuț Coman/GSP
Louis Munteanu, al doilea din stânga, Foto: Ionuț Coman/GSP

Articol de , - Publicat vineri, 14 iunie 2019 09:33

Gică Popescu, președintele clubului Viitorul, a dezvăluit într-un interviu EXCLUSIV pentru GSP care e următorul nume pe care echipa lui Hagi îl propune în fotbalul din Liga 1.

Fostul mare internațional crede că Viitorul are nevoie să dea încontinuu jucători pentru a face loc în echipa mare jucătorilor cu potențial de la Academia.

„La Viitorul e vorba și despre specificul clubului, trebuie să dai fotbaliști ca să le faci loc copiilor care vin din urmă. A apărut Louis Munteanu, care e senzațional, nu trebuie să-i faci loc? Dacă rămân Hagi, Drăguș și Rivaldinho, n-ar avea unde să prindă Munteanu. Așa că trebuie să plece măcar unul dintre oamenii de bază. Asta e structura clubului Viitorul”, a explicat Gică Popescu.

louis munteanu
foto: Louis Munteanu, foto: Academia Hagi

Atacantul Louis Munteanu are 16 ani, joacă pentru România U17 și a intrat în atenția lui Hagi, care l-a luat în cantonament cu Viitorul în iarnă.

A fost rezervă nefolosită pentru Viitorul într-un meci în Liga 1 și o dată în Cupa României.

Citește și:

EXCLUSIV Gică Popescu anunță investiții importante ale Guvernului: „400 de milioane de euro pentru România, nu pentru UEFA!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  14 Iunie 2019, 16:54

Daca e senzational cu adevarat, i-ar scoate oricum din schema pe Rivaldinho sau Dragus. Nu trebuie sa i se faca loc, locul se castiga prin concurenta sau valoare

luker
luker  •  14 Iunie 2019, 11:27

Si eu care credeam ca la Viitorul se doreste performanta. E un fel de market de fotbalisti de mana a doua. La vanzare tot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează