FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gigă Hagi s-a mișcat repede! Ce a făcut Farul după ce l-a dat pe Aioani la Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 11:39 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 11:47

După ce l-a cedat pe Marian Aioani (24 de ani) la Rapid, pentru 400.000 de euro, Gică Hagi s-a mișcat repede. A semnat prelungirea cu celălalt portar, Alexandru Buzbuchi.

La o zi după ce l-a vândut pe Marian Aioani, Farul a anunțat unul dintre cei doi portari rămași în lot, Alexandru Buzbuchi (30 de ani), a semnat prelungirea. Vechea înțelegere expira în vară.

Marian Aioani, lăudat de antrenorul care l-a debutat în Superligă: „Rapid a făcut cea mai bună alegere posibilă, nu doar o afacere”
TRANSFER
Marian Aioani, lăudat de antrenorul care l-a debutat în Superligă: „Rapid a făcut cea mai bună alegere posibilă, nu doar o afacere”

Farul s-a mișcat repede: Alexandru Buzbuchi și-a prelungit contractul

„Marinar" încă doi ani ! 

Alexandru Buzbuchi și-a prelungit contractul până în vara anului 2026. Dublu campion al României, câștigător al Cupei României, „Buzu" este născut la Constanța și este un produs al Academiei Hagi.

 - comunicat Farul

Gigă Hagi s-a mișcat repede! Ce a făcut Farul după ce l-a dat pe Aioani la Rapid
Alexandru Buzbuchi // FOTO: Imago

Buzbuchi a crescut la Academia Hagi și a fost promovat în 2011 la echipa mare. În vara lui 2020 semna cu Gaz Metan, iar după doi ani revenea sub comanda lui Gică Hagi. În acest sezon, Buzbuchi a bifat 7 meciuri, 4 în Superligă și 3 în Cupă, încasând 7 goluri. În total, Buzbuchi are 88 de meciuri pentru constănțeni.

Pe lângă Buzbuchi, Farul îl mai are pe postul de portar pe Ștefan Mușat (23 de ani).

Gică Popescu explică de ce a acceptat Hagi oferta de 400.000 de euro pentru Aioani

Farul primește 400.000 de euro în schimbul portarului care a făcut-o campioană. Dobrogenii păstrează 20% dintr-un eventual viitor transfer al lui Aioani. Gică Popescu a explicat de ce Gică Hagi a fost de acord cu această sumă.

„Astfel de socoteli sunt făcute de partea tehnică. Gică (Hagi) decide cine pleacă și cine vine. În momentul în care vine o ofertă, știm foarte bine care este situația în vestiar. Gică a considerat că prețul este unul bun și l-a lăsat să plece. Aioani este un jucător care ne-a ajutat foarte mult la câștigarea campionatului.

E un jucător care ne-a salvat din situații delicate. Câteodată este bine să te gândești și la jucător. Banii pe care îi va lua la Rapid nu i-ar fi luat niciodată la Farul. Nu ne permitem să plătim salariile pe care le oferă FCSB, CFR Cluj sau Rapid. Trebuie să ne gândim și la viitorul jucătorului. Îl știți pe Gică, e un tip extrem de darnic. Prima dată se gândește la jucător”, a spus Gică Popescu.

VIDEO Marian Aioani și-a făcut portretul: „Sunt un tip liniștit, în banca lui, nu sunt niciodată nervos”

Citește și:

Programul etapei cu numărul 24 din Superligă: când se joacă FCU Craiova - Dinamo și FCSB - Farul
Etapa #24
Programul etapei cu numărul 24 din Superligă: când se joacă FCU Craiova - Dinamo și FCSB - Farul
Cu cine s-a consultat Marian Aioani, în dimineața transferului la Rapid: „Mi-a urat succes!” + ce număr va purta în Giulești
Rapid
Cu cine s-a consultat Marian Aioani, în dimineața transferului la Rapid: „Mi-a urat succes!” + ce număr va purta în Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
muzzi1
muzzi1  •  26 Ianuarie 2024, 12:28

vad ca Stefan Musat asta de era al treilea portar are 23 de ani! cat mai asteapta sa ii dea o sansa? Sava de la Cluj a intrat mai mic ca varsta si este, indraznesc sa spun, peste tot ce avem, chiar si Moldovan! cat mai joci cu Buzbuchi si Azoitei si Aielenei? cand gasim un portat sa nu iti stea inima cand ii paseaza fundasul inapoi?

gigimarga2
gigimarga2  •  24 Ianuarie 2024, 14:11

Băiat destept Gicuță, a scapat de unul in care a investit două campionate si care nu mai avea perspectivă acolo caci secsaturarera de prostiile pe care le făcea si a ramas cu baiatul casei care probabil la 30 de ani e linistit si va avea un randament mai bun decât Aioani. Si a câștigat si ceva bănuți. Pentru circul frecvent cu Fane Preda deja e cam mult pt Hagi.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Ianuarie 2024, 12:05

...hagi este un imbuibat al FRF si LPF...nu se mai satura de bani ...si a atins scopul ...distrugerea fotbalului romanesc ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează