FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat care e fundașul central pe care îl va oferta de urgență + Motivul pentru care i-a dat afară pe Moke și Muniru

Boli în duel cu Enache Foto: Cristi Preda
Boli în duel cu Enache Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2017 20:35

Gigi Becali a anunțat unul dintre fundașii centrali care ar putea veni la FCSB. Este vorba despre Kevin Boli, stoperul de la Viitorul pe care îl va oferta chiar azi. 

Jucătorul de 26 de ani este cotat la 1,5 milioane de euro, iar în sezonul trecut a fost printre oamenii de bază la echipa lui Gică Hagi. 

"Mă uit la Boli, dar Gică îl dă pe Boli? Nici nu l-am întrebat, că sigur nu-l dă. Să vedem, eu îl vreau, e printre cei mai buni. Ne interesează Boli. Acum de la dumneavoastră (n.r. de la moderatorul TV Digi Sport) am aflat că Gică a zis că-l dă. O să-l întreb. Îi zic lui MM să discute cu el. Nouă ne place de el. Uite, îi vom contacta să vedem dacă îl dau. La Țâru, când am oferit 400.000 a început să râdă (n.r. Hagi)", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Becali a vorbit și despre jucătorii plecați de la echipă: "Moke a început cu pretenții, că vrea salariu de 15.000 de euro. Cu africanii nu ai disciplină la echipă. Ei mereu «mârâie». Sulley Muniru la fel, scandalagiu, a sărit cu pumnii și cu picioarele pe Tănase.

Gata, nu mai vreau să am jucători problematici! S-a ajuns la bătaie cu Muniru, eu de ce l-am dat afară?! Nici nu prea am noroc la ei. L-am luat pe Alcenat, era cel mai bun, dar s-a terminat. Emeghara la fel, era cuminte.

Gnohere și Varela nu au treabă. Ei au alt caracter. Oricum, Gnohere e francez, nu e african".

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (14)
adicn
adicn  •  11 Iulie 2017, 08:52

˝Motivul pentru care i-a dat afară pe Moke˝ - simplu: omul e un jucător de Unirea Târlungeni cel mult!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  11 Iulie 2017, 00:25

Prostalaul asta de la gsp cenzureaza cand vrea el fara a respecta vreo regula.

ion_palnie
ion_palnie  •  10 Iulie 2017, 23:56
Postat de daweroirl pe 10 Iulie 2017, 22:09

putin din ce spune asta este cam adevarat ,cine cunoaste africanii stie ca sunt saraci ,prosti si pretentiosi ...nici eu nu ii agreez ,cand ii vad venind cu o pb le zic ca nu am timp !:))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează