FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a înființat o ”clinică gratis” pentru bolnavii de cancer, dar care e totuși pe bani!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 10:03

Gigi Becali s-a lăudat că a înființat o clinică gratis pentru bolnavii de cancer unde plătește el toate tratamentele și costurile, însă situația e cu totul diferită față de cea prezentată de patronul stelist.

„Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Acolo totul este gratis, nu se plăteşte. Bine, nu e pe gratis. Se plăteşte, dar plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Şi atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, declara Becali.

Reporterii click.ro au făcut o vizită clinicii și au descoperit, de fapt, că nimic nu e pe gratis. Au aflat că „gratuite” sunt doar analizele și consultațiile, însă doar cu trimitere de la medicul de familie, ceea ce înseamnă că sunt decontate de CASMB.

În schimb, toate tratamentele se plătesc de pacienți, prețurile unor terapii ajungând până la și 8.000 de lei. Câteva prețuri:

  • 100 de lei ședință hipertermie locală de 30 de minute
  • 600 de lei ședința de hipertermie totală
  • 600 de lei hipertermia de prostată
  • 8.000 de lei terapia fotodinamică interstițială

„Doar anumite cazuri sunt selectate şi beneficiază de gratuitate totală, dar astea sunt aprobate de sus”, a declarat o sursă de la recepția spitalului pentru click.ro.

Citește și:

VIDEO Gigi Becali a blocat circulația pe bulevardul Pipera din București » Imagini senzaționale surprinse astăzi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
175771883177370
Dan Truia  •  22 Martie 2019, 08:30

Ipocrizia, minciuna au ajuns reguli pentru majoritatea oamenilor publici ! Gigi Becali s-a lăudat că a înființat o clinică gratis pentru bolnavii de cancer unde plătește el toate tratamentele și costurile. „gratuite” sunt doar analizele și consultațiile, însă doar cu trimitere de la medicul de familie, ceea ce înseamnă că sunt decontate de CASMB. În schimb, toate tratamentele se plătesc de pacienți, prețurile unor terapii ajungând până la și 8.000 de lei. Câteva prețuri: 100 de lei ședință hipertermie locală de 30 de minute 600 de lei ședința de hipertermie totală 600 de lei hipertermia de prostată 8.000 de lei terapia fotodinamică interstițială

859779594095355
Nick Rasu  •  19 Martie 2019, 20:52

Oierul asta chiar e atat de prost...auzi...Platesc eu ca altfel e "evaziune fiscala"....Pai daca nu e nici un ban in joc cum *** sa fie "evaziune fiscala" prostule...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1139783182869865
Ovidiu-mihai Boitan  •  17 Martie 2019, 22:50

asa se face manipulare!! cat despre problema ''comunistii'' sa fim seriosi!! toti cei care suntem cuprinsi in plaja de varsta 40 si peste suntem comunisti fratilor!!! cand am vazut lumina zilei? cand am fost educati? in ce perioada?? despre ce vorbim?? facem pe fetele virgine??aaaa!!! ca ne adaptam(mai bine zis facem eforturi sa ne adaptam ) la ce ofera actuala societate...,aia e o poveste ptr fiecare dintre noi in parte!!!dupa ce vom fi corecti cu propria constiinta si vom recunoaste fata de noi insine niste lucruri,...,atunci mai vorbim!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează