FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali a recunoscut TOT! Suma halucinantă pentru care l-a luat pe Stoian + cum a fost convins să-l transfere: „Nici nu-l știam”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 19:56

Gigi Becali a explicat cum l-a transferat pe Adrian Stoian, 27 de ani, și suma extrem de mică pe care a plătit-o pentru a-l aduce de la Crotone. 

„Nu-l știam, m-a sunat cineva și m-a întrebat dacă-l vreau. I-am sunat pe MM și Teja, și ei mi-au zis că trebuie să încercăm să-l luăm. MM nu credea că vine pentru că e prea bun.

Deja a semnat, mâine (n.r. - marți) e în cantonament. Ce-am plătit, ce n-am plătit, important e că l-am luat. Mâine e la noi. M-a convins MM să-l iau, pentru că l-a lăudat foarte mult. Iar dacă MM laudă pe cineva, înseamnă că e bun”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Inițial, patronul celor de la FCSB nu a vrut să dezvăluie suma de tansfer: „Am plătit sub 500.000 de euro”. S-a răzgândit însă câteva minute mai târziu: „E bucuros că vine în țara lui, așa mi-a zis. 37.000 de euro am dat pe el, pentru că îi dau lui două salarii. Că a venit gratis. Pintilii l-a lăudat, Bălașa la fel, Lobonț a zis la fel”.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Becali a rezolvat încă un transfer » Vine un internațional român din Italia: „Mâine e la echipă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
martinpen
martinpen  •  15 Ianuarie 2019, 13:29
Postat de gigi_becali_9 pe 14 Ianuarie 2019, 22:01

Vezi ca Stoian asta a jucat vreo 95 de meciuri in Seria A ! Serie A din Italia, nu aia din Liga a 2 a pentru care se pregateste Dinamo 1948 SA ( clona lui Dinamo Bucuresti din Liga a 4 a :)

La fel a jucat si Gabi Iancu, si l-au scuipat de la fcsb...

113087319635072
Constantin Constantin  •  15 Ianuarie 2019, 01:02

Marfa , spunea Gica Popescu ca de 10 ani joaca prin Italia . Am vazut , imprumutat peste tot , nimeni nu avea curaj sa il cumpere ...L-a luat oierul - sef , a dat o garsoniera pe el . Si spera sa il vanda ca pe Man , peste vo 20 ani ... Ai distrus Steaua *** ...vai de capul tau de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

237857943466621
Edy Barbu  •  14 Ianuarie 2019, 23:38

este atit de bun ca nu a stiut nimeni de el si are 27 ani. va dati seama au alegat mencester city , baiern si barcelona dupa el si el i-a refuzat pe toti si a venit in romanica ca sa lucreze cu gigi. hihihihihihihihihihihihihihihih parerea mea: un alt ratat de care vrea sa scape crotone nu juventus si la noi vine ca mare vedeta.. la lumea IV merge

Vezi toate comentariile (20)
Comentează