FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a refuzat o ofertă de la New York Red Bulls pentru Florin Tănase: „Nu mai vând nimic!”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 20:26

Gigi Becali a refuzat o ofertă primită de la New York Red Bulls pentru Florin Tănase (24 de ani). 

FCSB a cedat 10 jucători în această vară, dar patronul vicecampioanei a spus stop. Cea mai importantă ofertă a venit, paradoxal, pentru Florin Tănase, nu pentru fotbaliștii care au impresionat la Campionatul European de tineret.  New York Red Bulls, ocupanta locului 6 din conferința de Est a MLS, a fost refuzată de Becali.

Este adevărat ce spuneți, cu oferta de la americani. Dar pe mine nu mă mai interesează. Gata! Nu mai vând nimic. Gândul îmi zboară acum la preliminarii, la calificări. Vreau să facem o echipă puternică. Acolo mi-e gândul acum”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

fcsb
BURSA TRANSFERURILOR FCSB

Antrenor: Bogdan Andone (nou)
Veniri: Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Claudiu Belu (Astra), Darius Olaru (Gaz Metan), Daniel Benzar, Gabriel Simion, Ianis Stoica (reveniți după împrumut Dunărea Călărași)
Plecări: Florentin Matei (contract reziliat), Filipe Teixeira (final de contract), Raul Rusescu (contract reziliat), G. Simion (împrumut Astra), Romario Benzar (Lecce), Robert Ion, Cristian Dumitru, Ovidiu Horșia (toți 3 împrumutați la Academica Clinceni), Adrian Stoian (contract reziliat), Junior Morais (Gaziantep Gazişehir)

CITEȘTE ȘI:

Vine salvarea pentru Liga 1! Trei televiziuni sunt pe cale să preia meciurile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (27)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Iulie 2019, 19:34

nu am scapat de cel mai slab jucator ,off

ray51
ray51  •  05 Iulie 2019, 09:54

Ce vanzari de zeci de milioane?... Care-s fotbalistii care trag echipa dupa ei, isi asuma actiuni solitare de exceptie, marcheaza din unghiuri imposibile, fac cate 40 de km pe meci, etc.

114008756435133
Todinca Mihai  •  05 Iulie 2019, 09:30

A venit nimeni și a plecat nimeni nu mai spuneți de ion,dumitru,horsia cine dracu sunt ăștia eu vreau să aud de jucători cu care sa cîștiga campionatul...macar doi trei ani sa nu vinda nimic că altfel IN VECI nu cîștiga campionatul da parca aud că săptămâna viitoare mai fraierește pe cineva poate scăpăm de el cu chestia cu fetele da Doamne sa scăpăm de nebun sa vinda echipa sa de-a faliment să se retragă sa vina un patron serios sănătos la minte sa cistige trofee sa fie iarăși STEAUA ce a fost înainte cu ăsta chiar nu te mai bucuri de fotbal nici la victorie că știi că oricum in cea mai buna varianta ești pe locul doi

Vezi toate comentariile (27)
Comentează