FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, afirmație incredibilă în direct la TV: "Nu m-a deranjat înfrângerea cu Astra! Am luat 1 milion de euro"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 11:46

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Denis Alibec, atacantul de 27 de ani pe care l-a vândut la Astra pentru 1,4 milioane de euro.

Becali a declarat că victoria Astrei cu FCSB, 1-0 în prima etapă, nu-l deranjează pentru că acel meci l-a convins pe finanțatorul Astrei, Ioan Niculae, să-l cumpere pe Denis Alibec.

"Nu m-a deranjat că am pierdut cu Astra. Am câștigat 1 milion de euro. Dacă cei de la Astra nu ne băteau la noi, Ioan Niculae nu credea că echipa are șanse la campionat. Așa, după ce a câștigat, s-a gândit că trage la campionat și l-a luat pe Alibec. Am câștigat 1 milion de euro și am scăpat de povară. De când sunt în fotbal, Alibec a fost cea mai mare povară pe care am avut-o. Îi dădeam 30.000 de euro pe lună, salariu plus taxe. Era greu", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Gigi Becali anunță că vrea un atacant de 34 de ani din Liga 1: "Nu îl vor colaboratorii"

Vezi și: VIDEO Dezmăț după primul meci la Astra » Denis Alibec dansa în ploaie la 3 noaptea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
martinpen
martinpen  •  30 Iulie 2018, 19:52
Postat de rocky2 pe 30 Iulie 2018, 13:30

Sa crezi baliverna ca Niculae i-ar fi dat un milion ciobanului in schimbul petardei de Alibec, inseamna ca ori esti prost, ori nu gandesti! Niculae in viata lui n-a dat mai mult de 300 de mii pe un jucator!

Si de ce nu ar da acum ? Chiar asa ? daca n-a dat niciodata pana acum, inseamna ca nu poate da de acum incolo ? Un jucator, daca n-a marcat niciodata gol, inseamna ca nu marcheaza de acum inainte ? Ce gandire e asta ?

poison_4
poison_4  •  30 Iulie 2018, 17:15
Postat de rocky2 pe 30 Iulie 2018, 13:30

Sa crezi baliverna ca Niculae i-ar fi dat un milion ciobanului in schimbul petardei de Alibec, inseamna ca ori esti prost, ori nu gandesti! Niculae in viata lui n-a dat mai mult de 300 de mii pe un jucator!

Sunt baliverne gigiste. Alibec e dat împrumut, cu speranța că va juca bine și în iarnă sau cel târziu vara viitoare va fi vândut. Astfel FC FCSB va recupera ceva din ce a investit, iar Astra își va lua procentul de 20% cuvenit dintr.un urmator transfer.

mosvasile
mosvasile  •  30 Iulie 2018, 17:01

Doua vorbe,trei minciuni!1.-inca nu a luat nici "un milion de euro"pentru ca GSP-istul Craitoiu-"purtatorul de cuvant"al lui MM-a relatat ca in realitate e vorba de un simplu imprumut,banii platindu-se dupa 6 luni,cu niste conditii:a)-Astra sa "il joace"pe Alibec!b)-Sumudica sa ii convinga pe arabi sa il cumpere!c).-Suma de transfer sa fie de 3 milioane,ca sa ii ramana si lui Ioan Niculae ceva si sa isi primeasca si lui Sumudica bacsisul!In sfarsit,alta minciuna e aia ca ii dadea el 30.000 pe luna lui Alibec!Pai tocmai ca nu ii dadea si nu i-a dat nici pana acum,dovada ca l-a dat in judecata la Comisia de disciplina ca sa nu-i mai dea banii, pentru ca...era gras!Dar cand l-a luat,nu era gras?Ce inseamna sa fii baskan!Si sa te bazezi pe Comisia de disciplina,unde ai "oameni"!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează