FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, amenințări după ce CFR Cluj a cerut depunctarea FCSB-ului: "Vor fi 3 milioane de oameni în stradă"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 20:07

Gigi Becali a reacționat după ce a aflat de acțiunile celor de la CFR, care l-au pârât la Comisia de Disciplină. Patronul FCSB nu se teme că echipa sa ar putea avea de suferit, ba chiar anunță o revoluție roș-albastră în caz contrar. 

"Te aştepţi la orice de la ei. Periculos e că oamenii ăştia gândesc aşa ceva. Nu poate să aibă finalitate, nu a existat vreodată în Europa sau în lume ca o echipă să fie depunctată pentru o opinie, pentru o declaraţie; am spus doar că în anul centenarului trebuie să mă lupt ca să nu câştige ungurii titlul.

E o jignire că am spus că-s unguri? Le e ruşine că sunt unguri? Ce demnitate am atins? Nu poţi să pui în regulament lucruri care încalcă legea, punctele se pot lua doar pe teren.

Invocă faptul că l-am contactat pe Dan Petrescu înaintea meciului ca să cumpăr meciul. Bine, dacă nu mai avem voie să vorbim cu lumea... Nu se va permite aşa ceva, în primul rând la TAS, e un joc periculos pe care îl fac ei acum. Dacă se întâmplă aşa ceva, o să vezi 3 milioane de români în stradă. Nu vreau să se interpreteze ca instigare, dar aşa va fi", a explicat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: ULTIMA ORĂ // CFR cere depunctarea FCSB-ului! Motivele reale din spatele deciziei lui Becali de a se retrage + Reacție dură

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (96)
485809194904413
Costel Tudor  •  20 Aprilie 2018, 16:13

Bai PUSCARIASULE , tu nu ai nici macar 3.000.000 de oi , ce sa mai vorbim de oameni , daca vor fi 300 sunt multi !!! Totuși acestui individ ii trebuie o sancțiune ( o cauta cu lumânarea ) , el are impresia ca poate face orice in tara asta !

danut1971
danut1971  •  20 Aprilie 2018, 12:34

in visul lu becali vor fi trei milioane in strada vor fi probabil trei mii

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Aprilie 2018, 10:41

Dar tu esti roman ma ? daca tot iti umbla gura !

Vezi toate comentariile (96)
Comentează