FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, atac la Liviu Dragnea după planul MTS: „Are diabolism și machiavelism! Dar vine Înalta Curte și îi dă cu ciocanul în cap”

Liviu Dragnea // FOTO: Mediafax
Liviu Dragnea // FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 19:32

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat dur din cauza modificărilor aduse Legii Sportului (69/2000). 

Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, a trimis către Parlament un amendament care ar permite instituției conduse de el să realizeze strategia și bugetele federațiilor sportive din România, inclusiv FRF. (Detalii AICI)

Gigi Becali a avut o reacție nervoasă și susține că Liviu Dragnea, președintele PSD și președintele Camerei Deputaților, este în spatele decizie.

„Nu se poate face așa ceva. Nu sunt bani publici și nu se pot implica. Mai rămâne să-l lăsam pe Liviu Dragnea să pună președinții și antrenorii. Și să-l lăsăm pe el să pună paznicii la casa noastră. E mâna lui. Cine altcineva?

Zice «Vreau să controlez tot». Are diabolism și machiavelism în cap. Dar vine Înalta Curte și îi dă cu ciocanul în cap”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Aluzia lui Gigi Becali este la procesul în care Liviu Dragnea este acuzat că a angajat fictiv două secretare PSD la Direcția Copilului Teleorman. Prima instanță l-a condamnat pe șeful PSD la 3 ani și 6 luni de închisoare. Următorul termen la ÎCCJ se va judeca pe 20 mai.

Citește și:

Scenariu HORROR dezvăluit de Burleanu! De ce „EURO 2020 e în pericol, iar naționala și cluburile ar putea fi excluse din competițiile europene”

Gigi Becali exultă și anunță ce avantaj va avea FCSB după decizia FRF: „Dinamo și CFR Cluj vor împrumuta jucători de la noi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  18 Aprilie 2019, 13:10

Omul asta Becali ,este ***,tot el a influentat-o pe fina Firea ,sa se ia in gura cu Dragnea.Mai infractorule.tu cum ai condus un club de liga 1,fara sa fii titular si sa-ti pui nepotii sa fie patroni? Cine lua deciziile la club? Becali sau Dragnea?Nesimtitule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116318208879996
Costica Costica  •  18 Aprilie 2019, 10:55

sa trezit ciobanu .fac pariu ca le sufla la secu pe timpul lu ceasca acum sa vazut cu banii a prostit lumea vreo 20 de ani fiind in fata pe la tv sa acuzi e usor si nu dori crestinule la nimeni fiindcatu ai trecut pe la bulau si se poate intoarce roata hu

sala_dalles
sala_dalles  •  17 Aprilie 2019, 22:24

Sa comentam despre straini . Disease demagogul filote

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close