FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali confirmă plecarea lui Florin Tănase la New York Red Bulls: „Îl dau și cu 5 milioane”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 22:05

Gigi Becali confirmă că Florin Tănase (24 de ani) are o ofertă din Statele Unite ale Americii, de la clubul New York Red Bulls.

„Am discutat cu cineva. Eu am cerut 6 milioane de euro, dar ei au dat 5 milioane. Îl dau și cu 5 milioane până la urmă. Dacă e oferta clară îl dau! Mi-e frică să-l dau, dar trebuie să-și facă și el viitorul că are o vârstă”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

GSP.ro a anunțat astăzi, în exclusivitate, că pe adresa clubului FCSB a venit o ofertă pentru atacantul Florin Tănase de la New York Red Bulls.

În cazul în care mutarea s-ar materializa, Tănase ar deveni al doilea jucător important din România care evoluează în Statele Unite, după Alexandru Mitriță, 24 de ani, cumpărat de New York City de la CSU Craiova în iarna acestui an.

Crescut la LPS Viitorul Pitești, de unde a fost acontat apoi de Academia lui Hagi, Florin Tănase a evoluat de-a lungul carierei de profesionist pentru Viitorul, FC Voluntari și FCSB.

2.000.000 €e cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt

Vezi și:

Transferul lui Florin Tănase la New York Red Bulls, tot mai aproape de perfectare! Mutarea e blocată de un singur detaliu: dezvăluiri din culisele negocierilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fairplayromania
fairplayromania  •  14 Iunie 2019, 05:05

Carieră de profesionist la Viitorul, Voluntari si fcsb.....m-aţi facut să mă rîd pe mine....Asta nu vorează nici măcar 100 mii cu tot cu casă si pămîntul bunicilor....

ge0x
ge0x  •  13 Iunie 2019, 22:34

La 24 de ani trebuie să joci fotbal. Dacă la 24 de ani trebuie sa își facă viitorul, aia de 30 înseamnă că trebuie să se lase. Un fotbalist profesionist joaca lejer pana la 34,35 de ani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează