FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB, AZI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Gigi Becali, contrat de un conducător din Liga 1: "Are un comportament mult prea violent" » Cine o amenință pe FCSB

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 11:18

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, speră că echipa sa va face un meci mare în această seară cu FCSB, în fața căreia își dorește să obțină prima victorie din istorie. 

"E greu să se joace fotbal în Moldova iarna, pe terenuri care nu sunt acoperite. Vom încerca să facem tot ce putem să avem un gazon bun în meciul cu Steaua. 

Este un meci capital pentru noi. Trebuie să rămânem în play-off. Este o ambiție din partea fiecărui jucător pentru că nu am învins niciodată Steaua. Vrem cu toată puterea să câștigăm meciul de diseară. Puterea de mobilizare pentru meciul de diseară este incredibilă. Jucătorii își vor da viața. Este prea important acest meci pentru noi. Tensiunea e atât de mare în rândul nostru, FCSB e o echipă bună, dar nu e de neînvins. Vrem să câștigăm sau să scoatem măcar un egal", a declarat Iftime, la TV Digi Sport.

Finanțatorul modovenilor a vorbit și despre Cătălin Golofca, căzut în dizgrație la FCSB, și îi reproșează lui Becali atitudinea pe care a avut-o față de jucătorul transferat de la Botoșani în vară. 

"Golofca a picat într-o pasă proastă. Domnul Becali are un comportament prea violent. Dintr-un fotbalist foarte bun a ajuns să joace în Liga 3-a. Golofca nu e un tip care să stea prin biblioteci, dar nici nu rupe discotecile", a adăugat Iftime. 

  • FC Botoșani - FCSB se joacă azi, de la ora 20:00. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
balauru48
balauru48  •  10 Decembrie 2017, 16:36
Postat de iosif_23 pe 10 Decembrie 2017, 15:28

Care comportament violent?? Asta-i culmea.. Gigi face multe chestii, dar numai violent nu e

Ce "chestii" ti-a facut nebunule, spune drept? :))

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  10 Decembrie 2017, 15:57
Postat de iosif_23 pe 10 Decembrie 2017, 15:28

Care comportament violent?? Asta-i culmea.. Gigi face multe chestii, dar numai violent nu e

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_23
iosif_23  •  10 Decembrie 2017, 15:28

Care comportament violent?? Asta-i culmea.. Gigi face multe chestii, dar numai violent nu e

Vezi toate comentariile (3)
Comentează