FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali îl atacă pe Cristi Balaj: „ÎNȘELĂCIUNE! Moralule, noi suntem proști? Măcar taci! Bagă capul în pământ ca struțul și gata!”

Articol de , , - Publicat vineri, 04 august 2023 15:41 / Actualizat vineri, 04 august 2023 22:07

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut un discurs dur la adresa celor de la CFR Cluj și în special la adresa președintelui Cristi Balaj.

Ce l-a supărat pe Becali? Modul în care CFR Cluj și Rapid au realizat trecerea lui Claudiu Petrila în Giulești.

Cazul „Petrila” pe scurt:

  • Rapid l-a împrumutat pe Petrila de la CFR Cluj în schimbul sumei de 500.000 de euro. Vara viitoare, Rapid va mai plăti 200.000 € pentru transferul definitiv al lui Claudiu, clauză obligatorie. 
  • Din informațiile GSP, Sepsi, echipă la care Petrila a evoluat sub formă de împrumut în perioada octombrie 2020 - iunie 2021, a avut un acord cu CFR să primească 10% dintr-un eventual transfer viitor al extremei stânga;
  • Opțiunea era valabilă doar în cazul unui transfer definitiv;
  • Cum Rapid l-a împrumutat de la CFR pe fotbalist, ardelenii au economisit 50.000 euro. Așa, la Sfântu Gheorghe vor ajunge numai 20.000, 10% din 200.000, suma care va fi plătită de trupa lui Bergodi în conturile ardelenilor pentru transferul definitiv al lui Petrila;
  • Dacă Rapid îl transfera definitiv acum pe Petrila, cu 700.000 de euro, cât vor plăti în total alb-vișiniii, la Sepsi ar fi ajuns 70.000 €.
Schimb de replici Cristi Balaj - Marius Șumudică: „E dat afară de peste tot” vs: „M-a ajutat să iau titlu cu Astra? E autodenunț!”
CFR CLUJ
Schimb de replici Cristi Balaj - Marius Șumudică: „E dat afară de peste tot” vs: „M-a ajutat să iau titlu cu Astra? E autodenunț!”

VIDEO. Gigi Becali îl atacă pe Cristi Balaj

Iar tranzacția l-a nemulțumit pe Gigi Becali, care a decis azi să se ia de Cristi Balaj.

„Aș vrea să îi răspund lui nenea Balaj. Băi, moralule, noi suntem proști? Măcar taci! Bagă capul în pământ ca struțul și gata! 

Ei au luat 500.000 pentru împrumut și 200.000 pentru vânzare. Păi, 20% din 700.000 de euro înseamnă 140.000 de euro. Asta e valoarea. De fapt, ei îl vând cu 200.000 de euro, că 500.000 de euro e împrumutul. El costă 200.000 de euro. 

Tu spui așa «Se duce la Rapid, că Rapid e un club atât de mare că îi face imagine și îi crește valoarea». Nu poți să ne minți! Trebuie să ai prea mare tupeu să vorbești și să ne spui că, vai Doamne, ce tranzacție ai făcut. Nu, bă, nu mai merge așa! 

Eu îi spun și lui Șucu, că e corect și drept. Să aibă grijă de ce fac ăia. Nu cred că îi trebuie lui șmecherii d-astea. Bă, are 50%? Dă 50%! Are 20%? Dă 20%! Dacă așa ai în contract, respectă-l! Nu mai merge ca pe vremuri, să faci șmecherii. Suntem și noi oameni de afaceri. Bă, ai promis 7 lei, atunci dă 7 lei! 

Asta e și înșelăciune. Eu, dacă sunt procuror și anchetez asta, o bag la înșelăciune. Cum adică? Dacă îți dau serviciile un an costă 500.000 de euro, iar dacă ți le dau definitiv costă 200.000 de euro? Ai ceva la cap? Ce, suntem proști toți și tu ești deșteptul Balaj? E prea mare obrăznicie! 

Măcar Neluțu a tăcut! Celălalt, de la Rapid, Angelescu, e băiat deștept. Nu a încercat să facă o minciună sau escrocherie. Rapid nu are nicio vină. CFR Cluj a propus tranzacția. Rapid nu a furat-o cu nimic pe Sepsi! Bă, taci, mă! Vorbești de moralitate... Unde ai mai pomenit așa ceva?”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Atenție, FCSB: vine tăvălugul Nordsjaelland! » GSP i-a urmărit pe danezi și prezintă 10 concluzii

O postare despre Ngezana i-a stârnit pe fanii Stelei: „Joacă la FC FCSB SA, echipă dintr-un fel de Zimbabwe!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (58)
ares2024
ares2024  •  05 August 2023, 20:01

Cine vorbește …..uita te in oglinda ,asta faci de când ești’’ mare latifundiar ‘’!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  05 August 2023, 14:37
Postat de muzzi1 pe 05 August 2023, 10:43

cand vreodata? cand toti reporterii, asemeni celor care ii iau interviu lui Hagi, sunt preocupati sa-i soarba de pe buze fiecare ineptie fara sa zica unul car sau mar! ia sa zica unu, cand vorbeste el asa, ca am vazut interviul, doar atat : "fac si ei ce ai facut matale cu Man, Morutan,Costea si multi altii? de ce esti suparat, tu ai voie si ei nu?" sa vedem ce mai zicea ciobanu`! dar nu zice nici unul, pentru ca presa *** *** stie ca mananca paine din ineptiile prostului!

Ai dreptate...trebuie sa " mănâncă și gura lor ceva "

lefter_popescu
lefter_popescu  •  05 August 2023, 14:30

Domnilor, explicația d-lui Balaj nu ati dat-o. De ce ? Dacă n-o știți, aflați ca suma transferului este cotat la cca 1,2 mil euro și nu de 700.000 euro. Prețul de 1.2 mil sau mai mult se compune din 500.000 împrumutul, apoi încă 250.000 și încă un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Ceea ce inseamna ca Rapid îl poate transfera cu minim 2 , 5 mil. euro. Calculați și veți vedea ca G Becali nu are toate informațiile și ca de obicei își da cu părea despre orice , călcând în străchini. PS- urmăriți, felul alunecos -mieros când vorbește despre cuplul Sucu -Angelescu dar cu ce ura împotriva CFR-ului din Cluj. Stie ca de fapt clujenii sunt principalii favoriți la titlu și ca de ei ii este teama. O sa-si revină Gigi Valiza după ce va pierde meciul direct cu CFR. Apoi iar va amenință că se va gândi bine dacă mai continua sau nu.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează