FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, dezlănțuit la adresa lui Alibec: "O să rupă banca! Îi fac loc special în tribună. Să-și bage mințile în cap că nu e la Mangalia"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 13:10

Gigi Becali a dezvăluit că este aproape de a-l transfera pe Adam Nemec, lăsând să se înțeleagă că are acordul lui Dinamo pentru a negocia cu atacantul slovac de 32 de ani, căruia îi expiră contractul la vară.

"Singurul jucător de care pot vorbi acum este Adam Nemec. Vă puteți da seama din discursul meu dacă am acordul lui Dinamo. Nu fac nimic de capul meu", a spus Becali la TV Digi Sport.

Patronul FCSB a spus că dacă Nemec va veni la FCSB, Alibec și Gnohere vor avea de suferit, urmând să fie rezerve, și l-a criticat în termeni extrem de duri pe atacantul român.

"Nu stă Steaua după Gnohere sau Alibec. Steaua îl ia pe Nemec și dacă va merita să joace, Gnohere și Alibec vor rupe banca. Dacă vine Nemec, pe Alibec o să-l vedeți în trbiune. Nu mă interesează cota lui Alibec. Steaua nu stă după cote. Alibec să nu creadă că Becali și Steaua stau după el.

Dacă nu va fi vândut la iarnă și nu se potolește, lui Alibec îi fac un loc special în tribună și îi scriu numele pe el. Să-și bage mințile în cap, că aici nu e la Mangalia. Bine, să spunem și adevărul. Nu-l poți compara pe Alibec cu Gnohere. Denis este trei clase peste el. Dar mă deranjează obrăznicia lui", a adăugat Becali.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
viodra
viodra  •  23 Octombrie 2017, 22:21

Am revenit ptr o scurta propozitie d.le Becali.. Ta tv urmaresc meciul Botosani-Dinamo. Acum cateva secunde i.am vazut"valoarea lui Nemec. Nu va suparati.€500000 cam multi bani ptr ce face in teren Ca pana la urma asta ar trebui sa va intereseze !!!

viodra
viodra  •  23 Octombrie 2017, 22:12

Mai d.le Becali..Am jucat fotbal 22ani.in generatia lui Piti.Puscas...Au fost ff multi fotbalisti de valoare pe vremea aia..Steaua era "blindata"de fotbalisti celebri..Scheletul nationalei era format pe Steaua..Am citit acum aprecierile d.voastra vis.a.vis de fotbalistii pe care ii aveti in componenta Stelei. Apreciez tot ce faceti in munca d.voastra de zi cu zi..Dar pe ce anume va bazati cand afirmati ca Alibec este peste Gnohere?? Nu d.le Becali..faptele vorbesc ptr un varf de atac.. La ora actuala Gnohere e peste tot ce inseamna atac din Europa de est. Eu inteleg declaratiile d.voastra.dar s.ar parea ca veti pierde mana d.voastra. Se pare ca va cam pare rau de banii care i.ati platit ptr Alibec. V.as fi recunoscator sa stiti sa apreciati jucatorii care isi fac treaba in teren.asa cum si.o face Gnohere. In Romania cam de mult nu a mai fost pe teren un "varf"cum este acest fotbalist.pe care il desconsiderati.dupa ce v.a bagat in buzunarele adanci milioane de euro. Cred ca mai repede il vindeti pe Gnohere cu milioane mai bune decat pe Alibec. "Cumparatorul"intai intreaba:ce performante a avut Alibec in ultimile 3luni? Nu aveti ce spune..ptr ca e nul..Va doresc succes.d-le Becali.

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Octombrie 2017, 20:13

Jocul Stelei sau ma rog fcsb-ului cu Poli m-a infiorat. Totusi daca asa gandeste ,CFR-ul are o sansa. Sa fie vremurile de vina ?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează