FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, dezvăluiri despre relația dintre CFR Cluj și Sepsi: „M-am interesat și așa e! Vrea să fie echipa ungurească”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 11:50

Gigi Becali a dezvăluit că s-a interesat de legătura dintre Sepsi și CFR Cluj și a explicat de ce crede că echipa lui Eugen Neagoe o va încurca pe CFR Cluj în play-off.

„Meciurile se vor juca pe teren. Sepsi are orgoliu. Vrea să fie ea echipa ungurească, nu CFR. Are orgoliu că a mâncat mereu bătaie. Și antrenorul Neagoe e orgolios. M-am interesat și am aflat că nu e prietenie între cele două echipe. Sepsi vrea să fie echipa ungurească, nu CFR”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • Sepsi și CFR Cluj au jucat 6 meciuri, toate fiind câștigate de CFR Cluj. Cele două formații se vor duela pe 20 aprilie, în prima etapă din returul play-off-ului.
  • În 11 meciuri contra celor de la CFR Cluj, Eugen Neagoe are o victorie și 10 înfrângeri în Liga 1.
  • Contra lui Dan Petrescu, Eugen Neagoe are 5 înfrângeri și o remiză

Gigi Becali: „Cu viitorul nu ne vom teme” 

Gigi Becali a vorbit și despre șansele echipei sale de a câștiga campionatul.

„Dacă vom câștiga toate cele 5 meciuri, suntem campioni 100%. Că cei de la CFR se mai încurcă. Craiova și Viitorul sunt interesate de pielea lor. Nu au loc de Europa asigurat. Pentru Craiova ar fi un dezastru să nu joace în Europa. Dar avem noi forța să le câștigăm? Uneori zic «Ce e cu fotbalul ăsta? Nu înțelege nimeni?».

De ce joci cu Craiova într-un fel și cu CFR joci altfel? De ce uneori alergi și alte ori dormi pe teren? Cu CFR a fost și vorba de teamă. Cu Viitorul nu avem cum să ne temem. Sunt niște copii”, a adăugat Gigi Becali.

 „Pregătirea jucătorilor trebuie făcută adecvat. Trebuie făcută ca la ora meciului jucătorul să aibă potență maximă. Mă refer la pregătirea de zi cu zi” Gigi Becali

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament

CITEȘTE ȘI:

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // CALCULE: cum mai pot roș-albaștrii să câștige titlul, după evoluția foarte slabă din Gruia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dutedica
dutedica  •  15 Aprilie 2019, 17:44

logica a la gaga

10208703700656954
Cuzdriorean Gavril  •  15 Aprilie 2019, 13:24

Nu inteleg de ce nu se uita la *** lui,mereu se baga unde nu-i fierbe oala,mereu merge si ,,asmuta,,echipa adversara lui CFR,umbla cu imprumuturi de camatarie,santaje,valize cu bani si la urma urla,CFR e ajutata de arbitri,CFR blaturi.Am inteles acum de ce nu mai castiga clona fcsb,in loc sa se concentreze asupra echipei ,umbla numai dupa iregularitati si apoi jucatorii lui auzind ca altii sant favorizati nu mai trag sa joace ,,,ca si asa altii sant ajutati de arbitri.In alte campionate care conteaza patronul clubului vorbeste cu massmedia ,o data pe an,,asta de 3 ori pe zi si numai *** zice...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  15 Aprilie 2019, 13:05

Craiova nu prinde podiumul! Am zis de cand a inceput campionatul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează