FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, două mesaje categorice pentru Nicolae Dică: "Dă-l afară din antrenament"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 14:22

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că este mulțumit de modul în care joacă echipa roș-albastră și a spus că nu se implică în deciziile pe care le ia antrenorul Nicolae Dică.

Totuși, Becali a avut două mesaje clare pentru tehnicianul stelist. Patronul roș-albaștrilor vrea ca Alibec să fie în formă la meciul cu Beer Sheva, de pe 2 noiembrie, meci la care vor veni mai mulți scouteri, și vrea ca Dică să nu tolereze niciun act de indisciplină la echipă.

"Nu știu dacă Alibec a fost reprimit în lot. Nu e decizia mea. Nu mă bag peste Dică. I-am zis doar că Alibec trebuie să în formă maximă la meciul cu Beer Sheva. În rest, nu mă bag. Echipa merge bine, suntem pe locul 2 la un punct de CFR și avem nouă puncte în Europa League. Dacă merge bine, nu mă bag nici la echipă, nici la schimbări. Dacă nu sunt rezultate bune, mă bag imediat. Se alege praful dacă nu se bagă stăpânul.

I-am zis clar lui Dică «Dacă mai există ceva la antrenament, orice jucător care vociferează, dă-l afară din antrenament. Nu contează că e Alibec, Budescu sau Tănase»", a spus Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Un nou jucător pe lista FCSB! Becali a făcut anunțul în direct la TV: "Dau banii acum"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  25 Octombrie 2017, 09:07
Postat de pe 23 Octombrie 2017, 20:28

Gigi e antrenor principal

Si ai vazut ce antrenor bun este ? O gramada de calificari in Europa League si Champions League !

sexilian
sexilian  •  23 Octombrie 2017, 22:06

BINE CA NU SE BAGA.........decat la *** in rest,nuuuuuuuu.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  23 Octombrie 2017, 20:41

cum poate un crestin,un om bisericos,sau cel putin asa zice el ca e,sa profereze asemenea amenintari si acuzatii asupra unui alt om? acest individ e satana in piciore,asta e becali!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close