FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali e ALL-IN înaintea ultimei etape și pune pe masă 6 atuuri în lupta la titlu: "Bag mâna în foc!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 10:36

Gigi Becali e sigur că Viitorul își va apăra corect șansele împotriva celor de la CFR Cluj. 

"Cea mai mare nebunie ar fi să bată Viitorul, iar noi să facem egal. Au crescut șansele noastre la titlu pentru că Viitorul are ce apăra, locul 3. Părerea mea este că și dragostea pe care o are Gică față de jucătorii lui de la Steaua va conta. Mai este și prietenia, solidaritatea, pe care o au fotbaliști de la Academie față de foștii lor colegi.

Se fac fel de fel de speculații. Poți spune ce vrei, dar că Gică nu își apără corect șansele, nu ai cum. Bag mâna în foc. Se mai supără el, mai țipă, dar niciodată nu poți spune asta", a declarat Becali la TV Pro X.

FCSB are în lot 6 fotbaliști care au evoluat în trecut pentru Viitorul: Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Romario Benzar, Mihai Bălașa, Florin Tănase și Denis Alibec.

Vezi și: S-a făcut! Gigi Becali a realizat azi primul transfer la FCSB: jucătorul s-a pozat deja la Palat

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament

Programul ultimei etape

Poli Iași - U Craiova (duminică, 20:45)
CFR Cluj - Viitorul (duminică, 20:45)
FCSB - Astra Giurgiu (duminică, 20:45)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (85)
ray51
ray51  •  17 Mai 2018, 19:35

"Cea mai mare nebunie ar fi să bată Viitorul, iar noi să facem egal." - prezice oracolul din Pipera. Sa mori de ras. Daca se va intampla asa, de vina-i Becali.

vasy86le
vasy86le  •  17 Mai 2018, 08:53
Postat de Eugen Qy pe 17 Mai 2018, 03:24

Teama mi-e , sincer, ca esti gresit informat. Doar Dinamo Bucuresti , ca tot au scos ei sloganul asta < au furat ! STEAUA n-avea nevoie ca lua toata spuma fotbalistica a Romaniei si prin logica demonstratiei, cei mai buni, bat intotdeauna, mai ales daca noii veniti la STEAUA, au ramas prieteni cu restul echipei de unde au plecat -psihologic vorbind- nu au cum pierde !!! Intr-o perioada sateltii dinamovisti erau "Premiasti gras" de M.I. , pentru un egal al lor cu STEAUA !!!

Ce a furat ma Dinamo? cate titluri are ma Dinamo din 2007 incoace? daca fura Dinamo, nu mai luati voi campionatul de 3 ori la rand.. sa nu imi mai reamintesc cum le-ati luat, ce arbitraje de partea voastra ati avut, penlatyuri inventate, fault inafara careului mutat de arbitru in careu, si tot Dinamo fura ma, de aia suntem in Play-out, ca am furat prea bine.. gandeste inainte sa lasi un comentariu.

10202925648180625
Eugen Qy  •  17 Mai 2018, 03:28

Teama mi-e , sincer, ca esti gresit informat. Doar Dinamo Bucuresti , ca tot au scos ei sloganul asta, a furat ! Ci STEAUA n-avea nevoie ca lua toata spuma fotbalistica a Romaniei si prin logica demonstratiei, cei mai buni, bat intotdeauna, mai ales daca noii veniti la STEAUA, au ramas prieteni cu restul echipei de unde au plecat -psihologic vorbind- nu au cum pierde !!! Intr-o perioada, cred ca pe la sfarsitul anilor 70, sateltii dinamovisti, (echipele care fusesera Dinamoviste la origine (Dinamo Brasov-fost orasul Stalin, Dinamo Bacau, Dinamo Pitesti, etc) erau "Premiaste gras" de M.I. , pentru un egal al lor cu STEAUA !!!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează