FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Becali l-a tachinat în plină stradă pe Patrick Borcea: „De ce nu bagă taică-tu bani la Dinamo? Negoiță e mai prost sau cum?”

Patrick Borcea e unul dintre copiii lui Cristi Bocea. foto: GSP
Patrick Borcea e unul dintre copiii lui Cristi Bocea. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 07:18

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a dezvăluit dialogul pe care l-a purtat cu Patrick Borcea, fiul fostului finanțator dinamovist Cristi Borcea. Cei doi s-au întâlnit pe stradă și au vorbit despre criza pe care o traversează Dinamo.

Latifundiarul a recunoscut că îl tachinează cu fiecare ocazie pe fiul lui Cristi Borcea, un tânăr care a moștenit pasiunea pentru Dinamo de la tatăl său.

Gigi Becali: „E posibil așa ceva? Să nu dea nimeni un leu pentru Dinamo?”

„Vorbeam cu Patrick Borcea, săracul. M-am întâlnit cu el. Îi e rușine când mă vede pe mine, știe că îl iau la mișto. I-am zis: «E posibil așa ceva? Să nu dea nimeni un leu pentru Dinamo?”» El mi-a zis că «Negoiță plătește banii lui la hotel». 

Acum îi scoți vină lui Negoiță? Normal că plătește bani la hotel, pentru că Dinamo e Dinamo, iar RIN e RIN. I-am spus: «Bagă, mă, bani, să bage taică-tu bani, de ce nu bagă?». Iar el îmi răspunde: «Nu, că nu vrea să piardă bani»

Dar Negoiță e mai prost, trebuie să piardă el bani sau cum? Îl obligați pe om să piardă bani? La fotbal e greu, tată, trebuie să fii Gigi Becali, trebuie să cunoști fotbal”, a declarat finanțatorul FCSB-ului, la Pro X

VIDEO. FCSB a încălcat Ordonanțele militare și au pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță dă ultimele informații despre tratativele pentru vânzarea lui Dinamo: „În afara de mama, le-am pus orice la dispoziție spaniolilor!”

EXCLUSIV Altă problemă majoră la Dinamo! Motivul pentru care trebuie să facă urgent rost de un milion de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  28 Aprilie 2020, 09:46
Postat de valdin pe 28 Aprilie 2020, 08:31

Ciobanul a ocolit, a ocolit si tot acolo a ajuns, se pricepe la fotbal :))))

Hai beeei, ca e clara treaba! Nu a spus-o direct, dar a spus-o!... desi nu citeste decat pozele din cărți, e cel mai bun din fotbal! Manca-l-ar tata, ca stiu ca gigi e dinamovist orgolios....

alex_1973
alex_1973  •  28 Aprilie 2020, 09:27
Postat de valdin pe 28 Aprilie 2020, 08:33

Cat dureaza sa vedem si traducerea ?

Omul are dreptate pacat ca nu toti sunt in stare sa inteleaga ce a scris.Se haseste cate unul ca tine care vrea sa para interesant.

valdin
valdin  •  28 Aprilie 2020, 08:33
Postat de Adevaru Golutz pe 28 Aprilie 2020, 08:27

***

Cat dureaza sa vedem si traducerea ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close