FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali explică de ce l-a luat în vizor pe MM Stoica: "L-am sunat imediat și i-am spus asta!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 12:13

Extrem de tensionat la finalul remizei cu CFR Cluj, 1-1, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și-a mai nuanțat astăzi discursul. Totuși, finanțatorul stelist speră ca jocul echipei să se îmbunătățească în următoarele etape și e sigur că rol-albaștrii vor încheia turul pe primul loc. 

"Situația nu e așa încărcată. Suntem pe primul loc, la 2 puncte de CFR și la 4 de Craiova. Ele două mă interesează pe mine. Nu mă interesează Sepsi, Gaz Metan, Astra și Viitorul. Avem meciuri cu Călărași, Hermannstadt, Chiajna, Craiova și Voluntari.

Avem 4 meciuri pe care n-avem cum să le pierdem. Plus meciul cu Craiova, unde putem scoate un punct. Vom fi la 5-6 puncte de concurentele noastre după 13 etape. Deci n-are de ce să fie tensiune", a declarat Becali, la Pro X. 

Totuși, Becali a pus tunururile pe toată lumea după remiza de la Cluj și explică de ce s-a luat inclusiv de directorul sportiv MM Stoica

"Singura mea problemă e jocul echipei, pe mine asta mă interesează. Asta trebuie să se rezolve. Nu jucăm la potențialul pe care îl avem. Am luat cei mai buni jucători, trebuie să joace fotbal. Trebuie să rezolvăm problema posesiei. 

După ce am spus de MM Stoica, l-am sunat imediat. MM îmi e frate mai mic. El nu pleacă de la FCSB decât în același timp cu mine. «MM, vezi că i-am făcut praf pe toți. Te-am pus și pe tine în aceeași oală pentru că așa e normal».  I-am spus asta râzând. Cei ce se bucură de răul lui MM se bucură degeaba", a spus Becali, la Pro X. 

Vezi și:  Antrenorul FCSB a pierdut încrederea tuturor: "Dică ar trebui să fie demis la finalul turului dacă nu va fi pe primul loc"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
braveheartro
braveheartro  •  19 Septembrie 2018, 10:40

Pârnăia$ la pârnăia$ nu-și scoate ochii.

mosvasile
mosvasile  •  19 Septembrie 2018, 08:36

GSP nu poate daca nu da zilnic ceva cu *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

853246084756615
Marcel Popa  •  18 Septembrie 2018, 21:15

frate de puscarie se stie.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează