FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali surprinde! Ce a declarat după începutul slab al lui Andrea Compagno

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 16:54 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 17:33

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o declarație surprinzătoare la adresa atacantului italian Andrea Compagno (27 de ani).

După ce la finalul sezonului trecut era dispus să-l vândă, deși era golgeterul echipei, Gigi Becali a avut din nou o remarcă surprinzătoare la adresa jucătorului cumpărat cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova.

Deși în acest sezon are două goluri și în 11 meciuri, Compagno nu se află în pericol, Gigi Becali declarându-se mulțumit de evoluțiile sale.

VIDEO Gigi Becali îl laudă pe Andrea Compagno

„Eu zic că avem atacanți. Compagno, dacă dădea gol, își făcea datoria! Compagno își face datoria. Muncește foarte mult, aleargă foarte mult și protejează foarte bine. 

E adevărat că nu prea e extraordinar de familiarizat cu «varza», dar protejează bine și sare bine la cap. Are și execuții... Sunt mulțumit de el. Dacă nu eram mulțumit, nu juca, mă! Stătea pe bară. Ce, îmi e mie de cineva? Dar sunt mulțumit de Compagno”, a declarat Gigi Becali.

Compagno, departe de forma din sezonul trecut 

După ce în primele etape nu se număra printre titulari, Compagno a început ultimele patru meciuri (Poli Iași, UTA, Universitatea Craiova și Farul), fiind integralist doar în meciul cu oltenii. Totuși, el nu a reușit să puncteze în niciunul dintre aceste meciuri. Singurele reușite au venit în etapele 3 și 4, cu Oțelul și CFR Cluj. 

Nici în Conference League nu a impresionat. A jucat în toate cele patru meciuri, dar nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

Citește și: 

Gică Hagi mai dă o lovitură! Negocieri cu o formație din SUA pentru a-și vinde perla pe o sumă importantă

Costin Ștucan povestește un episod cu Gigi Becali: „Marele credincios trimitea buldozerul să dărâme gardul unei mănăstiri”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
danutcornel
danutcornel  •  18 Septembrie 2023, 20:39
Postat de contrabas3 pe 18 Septembrie 2023, 18:26

Ce dulce e gustul victoriei. Victorieeeeeeeeeee victorieeeeeeeeeeeeeeeeee. Lol!

penaltyuri inventate!fcsb rusinnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

contrabas3
contrabas3  •  18 Septembrie 2023, 19:35
Postat de guimaraes1.0 pe 18 Septembrie 2023, 19:12

Dulcele gust al victoriilor daneze ba violoncel chiar le-am savurat.in 4 meciuri un egal si 3 infrangeri golaveraj 0-12.

Hai lasă-ne, băi goanță, că ești plictisitor! Dacă asta e problema ta, înseamnă că încă te gândești cu dor și regrete la prietena ta din adolescență, care acum e măritată cu altul mai bun decât tine și are și copii. —— Am câștigat corect meciul de ieri și asta ne mulțumește. Te lăsăm pe tine cu bârfele și folclorul. Lol!

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  18 Septembrie 2023, 19:12
Postat de contrabas3 pe 18 Septembrie 2023, 18:26

Ce dulce e gustul victoriei. Victorieeeeeeeeeee victorieeeeeeeeeeeeeeeeee. Lol!

Dulcele gust al victoriilor daneze ba violoncel chiar le-am savurat.in 4 meciuri un egal si 3 infrangeri golaveraj 0-12.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează