FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl scoate pe Iulian Cristea din echipă după înfrângerea cu Dinamo: „E terminator! Ne-a distrus” » Înlocuitorul vine marți + FCSB s-a interesat de Cornel Frăsinescu

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 12:12

După Dinamo - FCSB 2-1, Gigi Becali l-a criticat dur pe fundașul Iulian Cristea (25 de ani) și a anunțat că acesta nu va mai juca, urmând a fi înlocuit cu Andrei Miron (25 de ani), fundașul cumpărat deja de la FC Botoșani. 

„Nu mai zic de Cristea. El e distrugător! Nu mai vorbesc. Cristea e terminator! Ne-a terminat, ne-a distrus! De ce s-a dus să facă fault acolo la 1-0? A făcut fault și a luat cartonașul roșu. Vom lua alt fundaș central. Să mă ierte Cristea, dar ne-a îngropat. Da, vine Andrei Miron. Marți va fi deja la antrenament! Va juca în ultima etapă 100%. Va fi pe teren cu Chindia pentru că nu avem fundaș central”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „M-am interesat de Cornel Frăsinescu” 

Patronul FCSB a spus că mai vrea un fundaș central și că acesta ar putea fi Cosmin Frăsinescu (35 de ani) de la Poli Iași.

 „Ne mai trebuie un fundaș central! M-am interesat de Frăsinescu de la Poli Iași. Dar nu... Îmi place mie. Eu l-am vrut acum un an sau doi. I-am vrut pe Miron și Frăsinescu, dar asta e... Am ascultat de colaboratori”, a dăugat patronul FCSB. 

Cosmin Frăsinescu este căpitanul celor de la Poli Iași. Are două goluri în acest sezon, în 20 de meciuri. A mai jucat la Gloria Bistrița, Forex Brașov, Khazar Lankaran, Gaz Metan și CSU Craiova. E la Poli Iași din 2015.

Vezi și: 

VIDEO Vladimir Cohn, derapaj la adresa lui Mihai Stoica după scandările jignitoare la adresa lui Dinamo: „Gigi Becali să-l dea afară! Eu l-aș fi împușcat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
Liga 2
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
Jucătorul din Superligă care este la un pas de Universitatea Craiova! A rămas liber de contract!
Superliga
Jucătorul din Superligă care este la un pas de Universitatea Craiova! A rămas liber de contract!
Universitatea Craiova a anunțat primul transfer al verii: „Contract valabil pe doi ani” » Lovitura dată de Rotaru
Superliga
Universitatea Craiova a anunțat primul transfer al verii: „Contract valabil pe doi ani” » Lovitura dată de Rotaru

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (59)
maccsero
maccsero  •  17 Februarie 2020, 16:18

Oricine vine la Gigi e terminat, fără ”or”. Miron o să regrete curând, la fel și Petre.

clujcampion
clujcampion  •  17 Februarie 2020, 12:34
Postat de Vlad Muresan pe 17 Februarie 2020, 12:29

Ce ***, Cristea a fost eliminat gratuit deoarece nu a existat nici o intenție să-l lovească pe bolovanul ăla ce s-a aruncat kamikaze in gheata lui Cristea. Feșnic, alaturi de Hațegan, Kovacs, chivulete, a arbitru de casa a cfr-ului.

Da ma prostea, voi sunteti mondiali, mirifici, mirobolizanti da raul-ramul va persecuta :)))))))

sasesase
sasesase  •  17 Februarie 2020, 14:19
Postat de Rahat Cu Perja pe 17 Februarie 2020, 14:12

N ai sa vezi! Avem sanse reale la titlu! Spre deosebire de altii. Hahaha!:)))

Și eu zic că sansele au crescut..... Daca noi, CFR și sper Astra și Gazul jucam fiecare pt sine, FCSB o sa fie locul 4 și botoșeii locul 6. Însă am o presimțire că botoșeii nu se va or preda FCSB ului...sper sa nu mă înșel. Doamne ajuta că academia lui pește sa rămână în play out!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close