FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl vinde pe Nicolae Dică: "Iau 500.000 de euro pe el!"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 20:34

Gigi Becali afirmă că Nicolae Dică va pleca la finalul sezonului în Arabia Saudită, după modelul Laurențiu Reghecampf. 

Becali declara aseară că Nicolae Dică nu poate avea libertatea pe care o cere în alcătuirea echipei și că peste un an de zile pe banca celor de la FCSB va fi Ionuț Luțu. Astăzi, patronul vicecampioanei și-a nuanțat afirmațiile.

"Nu fac eu schimbările! Am spus eu că îl dau afară peste un an pe Dică? Fac completări. Am zis că îl pun pe Luțu, pentru că Dică la anul, pe vremea asta, va avea salariu 2 milioane pe an, în Arabia. 

Colegii lui ca Niculescu și Bratu nu mai au echipă. De aia am spus că îl pun pe Luțu, pentru că pe Dică îl vând la arabi. O să iau 500.000 de euro pe el, are clauză. Cum l-am vândut și pe Reghecampf, așa o să fac și cu el. Pe Reghe ș-am vândut de două ori. Am luat în total 1, 2 milioane de euro. 

Îl vând pe Dică și îl iau pe Luțu. Am ambiția mea, să îl fac cel mai mare antrenor al României. Asta sunt strategiile mele. Fac asta ca să câștig bani de fotbal. Dică e antrenorul echipei acum. O să vedeți cine e când va juca în Liga Campionilor la anul", a declarat Becali la TV Digi Sport.  

Vezi și: CS U CRAIOVA - FCSB 2-1 // Premieră! Dică l-a înfruntat pe Becali, după eșecul din Bănie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
ionnis
ionnis  •  23 Octombrie 2018, 12:03

gigi vinde gloabe :D

merace
merace  •  23 Octombrie 2018, 10:42

Pai ce sa faca arabii numai cu Dica, daca nu-l cumpara si pe Gigi sa-i faca echipa?! :D hahaha

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Octombrie 2018, 10:21

Da' de ce nu-l vinzi pe MM?Ia sa vezi cum merge echipa!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează