FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali l-a anunțat pe Pleșca la echipa sa, dar apoi nu l-a mai băgat în seamă: „Mi-ar fi plăcut să merg la FCSB!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 10:07

Portarul Răzvan Pleșca (36 de ani) a fost anunțat în iarnă de Gigi Becali ca fiind următorul portar de la FCSB, însă goalkeeperul spune că de atunci n-a mai fost băgat în seamă de roș-albaștri și astfel a decis să-și prelungească înțelegerea cu Gaz Metan.

”În ianuarie, am avut discuţii cu cei de la FCSB, le mulţumesc că s-au gândit la mine, dar atunci nu m-au lăsat cei de la Mediaş să plec. După aceea nu am mai vorbit cu nimeni de la Steaua, am primit o ofertă concretă de la Mediaş şi le mulţumesc că încă mai au încredere în mine. 

Mi-ar fi plăcut să ajung la FCSB! Ar fi fost frumos, dar nu fac o tragedie din faptul că nu s-a realizat acest transfer, poate aveam şi eu o datorie morală să îmi închei cariera la Mediaş.

Aveam unele discuţii cu cei de la Steaua chiar şi înainte să meargă domnul Teja acolo, pentru că ei au tot spus încă de anul trecut că îşi mai caută încă un portar cu experienţă şi acum nu am mai păstrat legătura cu domnul Teja, este într-o situaţie puţin mai grea şi nu l-am mai deranjat şi eu.

Nu am mai vorbit cu el, îi doresc toate cele bune, îi mulţumim pentru ce a făcut la Mediaş şi ne-a lăsat o impresie foarte bună. Nu prea mai zâmbeşte de când e la FCSB, mă rog, asta e viaţa de antrenor”, a spus Răzvan Pleşca, conform TV Telekom Sport.

razvan plesca
Răzvan Pleșca în poarta Gazului

Becali s-a răzgândit

Gigi Becali și-a schimbat strategia din mers și a decis să nu-l mai aducă pe Pleșca, portar dorit și de Mihai Teja. Motivul? Patronul roș-albaștrilor nu mai are încredere în Teja și vrea ca în sezonul următor să-l treacă pe tânărul Andrei Vlad (20 de ani) în poartă în locul lui Cristi Bălgrădean (31 de ani).

Citește și:

FCSB // Planul lui Becali: lista neagră produce 1.000.000 de euro! Cine sunt cei 4 jucători care eliberează locurile la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  28 Aprilie 2019, 13:19

Era bine pentu el, asa ca pe final de cariera, dar noi ne bucuram ca a ramas l,a Medias, in contunare titular, in continuare nr 1~! Mult Respect Razvane!!!

100002473541087
Danut Ognean  •  27 Aprilie 2019, 16:56

becali *** becali!fcsb fcsb fcsb cel putin 90 la suta din articolele voastre sunt dedicate lor!cfr cluj noua campioana a romaniei!fortza cfr

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  27 Aprilie 2019, 12:29

Ce sa-ti facem nea Plesca daca esti naiv si crezi in vorbele si promisiunile unor recidivisti? Daca erai in PlayOff si o puneai de 2 blaturi poate te luau.. Aparai un meci, apoi te facea praf si erai rezerva pana in iarna viitoare cand te zburau. Astia sunt FC FCSB.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează