FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA GIURGIU 1-0

Gigi Becali l-a sunat pe Marius Șumudică după FCSB - Astra: „Era abătut, săracul”

Gigi Becali și FCSB n-au mai câștigat titlul de 4 ani // FOTO: GSP
Gigi Becali și FCSB n-au mai câștigat titlul de 4 ani // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 23:44

Marius Șumudică, antrenorul lui Al-Shabab, a dezvăluit că a fost sunat de Gigi Becali imediat după partida FCSB - Astra 1-0, care s-a jucat duminică seara.

„Era abătut, săracul. Am vorbit cu el, după meci m-a sunat să mă întrebe ceva, am vorbit cu el, era abătut. E foarte greu. Îl respect, sunt profesionişti.

Ce a făcut Gigi pentru acest club e excepţional, la modul de a crea condiţii de pregătire, alimentaţie, medicamentaţie, banii toţi la zi, ceea ce e lux în România. Văd că alte echipe sunt neplătite de 3-4 luni”, a declarat Șumudică, potrivit TV Digi Sport.

Tot marți, Șumudică a dezvăluit că mai mulți reprezentanți ai unei echipe din Turcia l-au urmărit pe Denis Alibec la confruntarea FCSB - Astra de sâmbătă:
Marius Șumudică: „Două echipe au venit să-l vadă pe Alibec, dar el a fost foarte slab cu FCSB. Nu mă așteptam. Dacă mai pierde un an, e tragic!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
stelbz
stelbz  •  01 Mai 2019, 14:26

O fi discutat despre BLATUL PERFECT de la meciul CFR-Viitorul ? Ceva s-a intamplat la pauza intre cei doi mari prieteni : Hagi - Petrescu. O strategie de mare rafinament......: totul impotriva lui Becali ! Cum altfel se poate explica prestatia de dupa pauza a echipei lui Ianis(sters total, apatic, fara dorinta de juca) si a coechipierilor sai ? Pierderea mingii la orice preluare, pase numai si numai catre jucatorii clujeni, lasarea acestora sa faca ceea ce vor cu mingea....... Viitorul a trecut dupa pauza la un joc de echipa din Liga I de play offf, la un joc de liga a 4-a sau chiar de maidan.... : de cea mai mare rusine..... Este cel mai reusit BLAT facut de catre cei doi antrenori, necontestat de catre ..."specialisti" !

100002473541087
Danut Ognean  •  01 Mai 2019, 12:12
Postat de dudelange pe 01 Mai 2019, 09:04

In Romania MAFIA decide titlul. Viitura *** si CEFEREUL fura ca-n codru la ore de maxima audienta.

sa pice fcsb-eaua cu dudelangeul tau si sa va elimine dudelange !sa vad ce mai zici pe urma gigelule

100002473541087
Danut Ognean  •  01 Mai 2019, 12:11

poate la sunat dupa blatul amical fcsb-astra ca numai meci pe bune nu a fost asta asa ca gura mica gigei

Vezi toate comentariile (11)
Comentează