FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali mai așteaptă! Decizia de ultimă oră luată azi în cazul lui Billel Omrani

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 12:27

Gigi Becali a așteptat în zadar azi o primă decizie a Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor în cazul atacantului francez Bilell Omrani, despre care a anunțat că a semnat deja cu FCSB.

Cazul a fost amânat azi, iar o decizie finală urmează să fie dată miercuri, 11 iulie. Omrani se află în litigiu cu CFR Cluj, club pe care îl acuză de semnătură falsă pe contractul său.

Gigi Becali a anunțat miercuri seara că francezul de 25 de ani a semnat cu FCSB un draft de contract. Acordul nu poate fi înregistrat deocamdată la LPF, iar patronul FCSB aștepta o primă decizie în acest caz la Comisii pentru a oficializa actul. 

Omrani se află într-o situație extrem de complicată pentru moment: nu poate fi utilizat de CFR Cluj, dar nici nu poate fi legitimat la FCSB, roș-albaștrii riscând posibile sancțiuni. 

Vezi și: Becali s-a dat de gol în direct la TV: "A semnat, da! Dar nu arătăm contractul" » Clauze incredibile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
cj666
cj666  •  05 Iulie 2018, 20:57
Postat de catalin_cj pe 05 Iulie 2018, 15:01

Pai Omrani si-a recunoscut odata semnatura. Am impresia insa ca nu prea il ajuta organul gandirii pe saracul. Si nu inteleg in nici un fel de ce si-ar dori un fotbalist sa mearga la FCSB. La ce rulaj de abator e acolo nu vad care ar fi atractia. Dar pana la urma e problema lui. Din partea mea sa mearga, nu e nu stiu ce scula de fotbalist. Peste cativa ani probabil ca numai Lung jr o sa si-l mai aminteasc prin Romania.

Pai nici nu cred ca vrea sa,mearga... si-a uitat iar jiji sedativele in maybach si prostii astia de le jijisepeu ca dw obicei o iau de buna...

100002473541087
Danut Ognean  •  05 Iulie 2018, 20:42

deci sunt alte vise gigiste-gsp-iste-fcsb-iste

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  05 Iulie 2018, 17:08
Postat de cetateanul_surmenat pe 05 Iulie 2018, 15:53

Pai umilinta mai mare ca atunci cand vii la o echipa care are pretentii la titlu si ajunge sa joace pentru evitarea retrogradarii (adica participare in play out) nu cred ca exista! In plus, a mai fost platit si cu 2 ciorbe de burta pe zi de catre neghinita (Torje e un bun exemplu), ca atat isi mai permitea sa dea echipei.

cel mai bun exemplu : alibleg .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează