FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali pornește un nou război: "Eu când am intrat în fotbal nu am știut de regula asta!"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 22:41

Gigi Becali s-a revoltat împotriva modificării adoptate de FRF, conform căreia, din sezonul următor, echipele din Liga 1 vor fi obligate să introducă 2 fotbaliști sub 21 de ani în echipa de start. 

"Eu pot să am 5 jucători sub 21 de ani, dacă îl pun și pe Vlad. Dar asta nu înseamnă că e corect principial. Cine să mai ia atitudine în afară de mine? Doar Craiova și CFR Cluj ar putea, dar ele sunt de partea conducerii.

Eu am nevoie de jucători cu experiență, să aducem bani din cupele europene. Am ajuns cei mai săraci din toate țările. Și bulgarii sunt mai bogați decât noi, dau salarii de 600 de mii de euro. Noi în loc să creștem, luăm o hotărâre care să ne scadă? Eu când am intrat în fotbal nu am știut de regula asta. Mă forțezi acum să bag asta? Nu e normal, poate mergem la TAS", a precizat Becali la TV Digi Sport. 

"Florinel Coman are un om care îl supraveghează. O să aibă evoluții și mai bune. Nu vă spun ce am descoperit. Coman are talent, crește. Mi-a zis și MM că acum dă goluri la antrenamente. Nu e întâmplător. A căpătat încredere" Gigi Becali

"Lui Ghohere nu i-am mărit salariul. Dacă ne calificăm în grupele Europa League, e posibil să îi dau o sumă mai consistentă. Îi pun o clauză. Primește 10.000 de euro pentru fiecare kg dat jos"Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
xnread
xnread  •  15 August 2018, 17:59
Postat de martinpen pe 15 August 2018, 15:41

Ok. Suna frumos. Si in Romania e la fel, pe hartie... Te invit sa imi raspunzi: cine raspunde cand ziaristii fac altfel decat scrie in cod ? Cine ii trage la raspundere pe ziaristii care mint prin titluri sau prin alte mijloace?

Bună ziua domnule. Eu v-am prezentat situația din Olanda și autoritatea care răspunde de conduita jurnaliștilor, în plus este cadrul legal, iar după spusele dvs România beneficiază de circumstanțe similare, deci rămâne un singur lucru de făcut : aplicarea cu strictețe a legii, a regulamentului..:)

martinpen
martinpen  •  15 August 2018, 15:41
Postat de xnread pe 15 August 2018, 12:03

Bună ziua. În Olanda există un Cod al Jurnalisticii care stipulează printre altele că un jurnalist trebuie să fie independent și echidistant, nu sunt acceptate fabricarea de surse și/ sau știri, nu are voie să accepte atenții indiferent de formă ori să fie parte în organizații profit, nonprofit, guvernamentale, nonguvernamentale - legea pentru supervizare financiară , nu este permisă înregimentarea intr-o organizație de interes public ori politic, să protejeze sursele, să publice informații doar cu acordul lor s.a.m.d.:) Orice abatere e evaluată de Consiliul pentru Jurnalistică /Raad voor de Journalistiek care are rolul de a investiga dacă un jurnalist a procedat corect ori a încălcat granițele eticii jurnalistice.:))

Ok. Suna frumos. Si in Romania e la fel, pe hartie... Te invit sa imi raspunzi: cine raspunde cand ziaristii fac altfel decat scrie in cod ? Cine ii trage la raspundere pe ziaristii care mint prin titluri sau prin alte mijloace?

hudemann
hudemann  •  15 August 2018, 13:07

Nea Gigi! ...sau ești Argaseala?... Reînvestit în tineri! Despre asta e vorba. Dacă ia pe bani tineri formați de alții, înseamnă că investește în afacerea proprie, nu în fotbal! Dacă faci un calcul simplu, cât a câștigat din vânzarea de jucători, din drepturile TV, din bilete la meci și scazi sumele date pe jucători, salariile și cheltuielile, el a făcut profit, NU a investit!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează