FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 2-2

Gigi Becali, pus la punct de impresarul fotbalistului pe care l-a făcut praf aseară: "Declarațiile lui mă fac să râd"

Ongenda a intrat pe teren în minutul 64 al disputei cu FCSB // FOTO: Raed Krishan
Ongenda a intrat pe teren în minutul 64 al disputei cu FCSB // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 17:01

Imediat după finalul partidei FCSB - FC Botoșani 2-2, Gigi Becali a declarat răspicat că nu e impresionat de Hervin Ongenda, francezul moldovenilor trecut prin carieră pe la PSG, și că nu l-ar lua nici dacă ar primi un milion de euro. 

Finanțatorul roș-albaștrilor a primit un răspuns ferm din partea lui Daniele Pinna, impresarul care l-a adus pe Ongenda în România.

"Vorbele patronului de la Steaua mă fac să zâmbesc. Dacă Ongenda ar fi jucat de la început, Steaua ar fi pierdut meciul. Faptul că Becali vorbește așa mă face doar să mă gândesc la faptul că nu-l cunoaște pe jucător.

Poate Hervin nu e foarte cunoscut în România. La 19 ani, juca alături de Ibrahimovic, Veratti, Cavani, Matuidi. A crescut la PSG de la 15 ani, iar cei mai buni prieteni ai lui sunt Kimpembe și Rabiot, sunt ca frații! Vorbim de un nivel foarte înalt la care Ongenda a jucat.

Hervin va demonstra pe teren ce poate să facă. Vreau să le mulțumesc celor de la Botoșani pentru că au înțeles potențialul lui Ongenda. Îi mulțumesc președintelui, directorului sportiv și antrenorului pentru că l-au primit pe Hervin ca într-o familie, ca un fiu pentru ei, ca un frate pentru colegi. Am mare respect și pentru Steaua și patronul ei, dar Ongenda e un fotbalist de clasă", a declarat Daniele Pinna, potrivit sport.ro.

Hervin Ongenda a fost rezervă duminică cu FCSB. Introdus pe teren în minutul 64, francezul a oferit i-a oferit o pasă magistrală lui Golofca la scorul de 2-2, dar acesta a fost blocat de Planic dintr-o situație extrem de favorabilă. 

"Nu-mi place Ongenda. Dacă Botoșani îmi dă un milion, tot nu-l iau la echipă. Fac circ la echipă, ce fac? Asta e părerea mea. Botoșaniul e o echipă de play-off, dar fără Ongenda"  Gigi Becali

Vezi și: 4 steliști au dezamăgit crunt cu Botoșani! Fotbalistul care i-a luat ochii lui Becali: e de la moldoveni și a primit cea mai mare notă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
429038337266317
Dan Constantin Petre  •  04 Septembrie 2018, 12:04

Vorbeste gura fara el, asta este Jiji, marele Jiji. Datr tot el este singurul care se ia in seama

rocky2
rocky2  •  03 Septembrie 2018, 23:14
Postat de florianveress pe 03 Septembrie 2018, 21:12

Oricum fariseul e papagalul fotbalului românesc! Tot ce face și ce zice interlopul, e de râs! Și are totusi susținători! Oare ce IQ or avea ăia!

Baaaaiiii, sa stiti si voi ca urmasul direct al Sfantului Gheorghe, biruitorul de balauri si stapanitorul de fotbalisti a zis ca va cumpara si 100 de jucatori pana va gasi macar unul mai de Doamne-ajuta!

bazinga
bazinga  •  03 Septembrie 2018, 23:07

Jiji se pricepe foarte mult la fotbal,asa e!Isi bate joc de el MM,cum vrea!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close