FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, reacție vehementă după decizia luată de Talpan: "Ce legătură are FCSB cu Steaua? Niciuna! Nu-i zice nimeni «Băi, nemernicule, Becali e bun național»!?"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 12:54

Gigi Becali a reacționat vehement după ce Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a cerut excluderea FCSB din Liga 1 și din competițiile internaționale. (Detalii aici)

"Păi așa poate să vină Academia Rapid și să ceară să joace în Liga 1 în locul Astrei. E aceeași situație. Ce legătură are FCSB cu Steaua? Nicio legătura. E vreo hotărâre judecătorească în care se zice că există legătură? Am schimbat numele. Ei sunt Steaua, noi suntem FCSB. Dar la mintea lui Talpan...

Noi suntem continuatoarea. Ei au plecat din Liga a 4-a. Bine, luați voi palmaresul până în 2003. Noi avem palmaresul nostru, suntem FCSB și nu avem nicio treabă.

Orice nebun poate să spună o tâmpenie și lumea comentează. Talpan nu are discernământ. În România se vrea distrugerea a tot ce e curat și face performanță. Lumea zice «Ai coeficient cu Steaua? Ți-o luăm. Aduci 200 de milioane României? Nu mai ai voie».

El chiar e lăsat să facă ce vrea? Nu vine nimeni la Talpan să-i zică «Băi, nemernicule, Becali e bun național! Lasă-l în pace». Nu-l jignesc eu pe Talpan. Am spus că cineva i-ar putea zice asta", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Ar trebui ca Gigi Becali să renunțe la palmaresul Stelei de până în 2003?

Da, FCSB e o echipă nouă
Nu, asta-i Steaua ca palmares

 

Citește și: Gigi Becali, plan nebunesc anunțat în direct la TV: "Am vorbit cu MM Stoica! Plecăm în Anglia și luăm o echipă din Liga a 2-a de acolo! O să fie vai de capul vostru"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (110)
sexilian
sexilian  •  27 Mai 2018, 17:36

du-te ma la ARSENIE BOCA dar ,dute doar cu mm,asta e singurul sigur,are limba lata.....si ramai si celebru,primul om care se duce in audienta pe lumea ailalta,vezi ca la asti biletele sunt doar de dus,cred ca te descurci.......STII LIMBA.....

jensen
jensen  •  27 Mai 2018, 13:09

Chiar daca nu este un bun national cu un NEbun national Becali merita din plin ceea ce se petrece acum cu echipa pe care o patroneaza. Dornic de temenele si laude, Brcali s-a lasat tras in piept de toti lingaii de langă el, in frunte cu Viorel Paunescu. I-au dat echipa dupa ureche, au avut avocati slabi, iar acum a venit decontul. Pe langa lingaii vechi, vorba cartii, au aparut si lingaii noi, gen MM Stoica, Geambazi, Lucian Becali sau vesnicul *** Argaseala. Pe mana lui va mai pierde Becali, dar el este inepuizabil, isi va toca averea sa se faleasca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

digei
digei  •  27 Mai 2018, 12:50

Bai desteptilor, asta nu se decide in sondaj, asta hotaraste tribunalul functie de legislatia actuala si verificarea probelor de o parte si de alta. Asta nu e un concurs de sofisme unde fiecare sa dea din burta, functie de pregatirea pe care n-o are, tot felul de pareri care mai de care mai lipsite de fundament legal.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează