FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali recunoaște că a mințit! A confirmat azi transferul lui Claudiu Belu de la Astra la FCSB: „A semnat și mi-a zis că a terminat-o cu țigările, cluburile și femeile!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 12:02

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut că l-a transferat pe fundașul dreapta Claudiu Belu, 25 de ani, de la Astra, care va veni liber de contract din vară.

Inițial, Gigi Becali a negat informația oferită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, dar azi a confirmat că l-a adus și a dezvăluit ce discuție avut cu Claudiu Belu despre viața extrasportivă.

Am acum un jucător care nu își leagă șireturile la pantofi și își ține pantalonii foarte jos. Mă și întreb cum poate să meargă cu pantalonii ăia și cum de nu-i cad pantofii din picioare. E mai «modernizat» așa. E ăsta de l-am luat acum, Belu. Da, l-am luat. A semnat.

claudiu belu

A treminat-o cu viața aia extravagantă. Nu mai fumează de o săptămână. Mi-a promis asta și îl cred. Nu mai are treabă cu cluburile și cu femeile. Acum are o femeie, nu femei cum avea înainte.

I-am zis «Ești talentat. Te-am văzut la Chiajna. Îmi placi, ești tehnic, urci cu mingea, dai goluri. Dar fotbalul nu are nimic în comun cu cluburile și femeile. Ai 25 de ani, arată că ai calitate și prinzi un contract pe 1-2 milioane de euro». Mi-a zis că așa va face. Mi-a plăcut fața lui. Era hotărât”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Vezi și:

GALERIE FOTO Extravaganță și viață de lux » Cine e Claudiu Belu, noul transfer al FCSB: superbolizi, ceasuri scumpe și vacanțe exotice: „Bilzerian din Giurgiu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
prolificul
prolificul  •  20 Martie 2019, 03:14
Postat de florianveress pe 19 Martie 2019, 16:56

Ești prolific doar in prostie, fc fecesebistule!

Un prostalau asa mare ca tine e greu sa mai gasesti,prostule..ss!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  19 Martie 2019, 19:18
Postat de bilzerian_din_vaslui pe 19 Martie 2019, 12:58

Prostime rinista cata frunza, cata iarba. Sa-l punem la socoteala si pe zurbagiul Moflea aka catalynn aka adriann latra non-stop inca din noaptea de duminica spre luni.

Unde *** ai invatat lb.romana? Sau nu esti roman!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

copacabana_70
copacabana_70  •  19 Martie 2019, 19:00

Caterinca de 2 lei...cum poate un tanar de 25 de ani, cu bani sa lase femeile???? Toti pustanii astia ajunsi peste noapte vedete la cluburi mai mari se strica...Becali e naiv!!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează