FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali regretă că Șumudică n-a mai ajuns la CFR Cluj din cauza lui: "Să mă ierte" » Îl ironizează pe Dică: "Mai bine merg cu ăla mai puţin priceput"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 20:24

Gigi Becali regretă că, din cauza prieteniei dintre el și Marius Șumudică, antrenorul a ratat șansa de a prelua banca tehnică a campioanei CFR Cluj.

Marius Șumudică declara ieri că a fost sunat de un oficial al ardelenilor, care i-a spus că nu poate fi numit antrenor la CFR Cluj din cauza prieteniei dintre el și Gigi Becali, patronul FCSB.

"Mi-a spus, dar eu ce să fac? El mi-a zis mie... I-am răspuns «Bă, iartă-mă dacă sunt eu vinovat!». Să mă ierte atunci. Am încredere în Dică, în viaţa mea de acum încolo, până la moarte, mai bine merg cu ăla mai puţin priceput, care e om", a spus Gigi Becali la Pro X.

În acest moment, Marius Șumudică e liber de contract după despărțirea de turcii de la Kayserispor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Iunie 2018, 11:38
Postat de bogdany8 pe 12 Iunie 2018, 02:41

Chiar esti tolomac, pai da sa vazut in turcia valoarea lui Sumudica, kayser(MEZEL)uspor aia erau o echipa de retrogradare, Sumudica ia lasat pe locu 7, adica si-au depasit conditia oamenii aia, ca se salvau an de an de la retrogradare. Mai documenteaza-te si tu. Sumudica chiar e antrenor spre deosebire de DICKA. Pai Sumi a calificat Astra in primavara europa league cu un lot ciuntit si defaimat, transferand tot ce e bun la fcsb si cu toate astea, tot Astra sa calificat mai departe , si voi ati luat-o pe cocos.

visezi tolomacule,tu nu esti informat,in primul rand a lasat kaysery pe locul 9 si a fost dat afara toata lumea stie asta,presa minte,urcase pe 4 si mama ce laudat era,apoi le am zis la toti ca o sa vb la final,de ce nu se inghesuie nimeni sa l ia ?? si cat despre astra,a fost varza ,repet lot facut de isaila,nu cum spui tu,de aia s a calificat in primavara europa league,cand a plecat budi si alibec ,s a ales prafu

badeadorian
badeadorian  •  12 Iunie 2018, 11:08
Postat de Geani Muraru pe 12 Iunie 2018, 09:11

***

Iti recomand ETORICOXIB , 240 MG de trei ori pe zi !!! . Stiu ca prostia doare si leac nu exista , dar macar devine suportabila ! . Dar trebuie sa nu mai bei alcool ( aici intra si spirtul ) si banuiesc ca o sa-ti fie imposibil . Tu incearca . Multa sanatate !!

131624217670160
Geani Muraru  •  12 Iunie 2018, 09:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează