FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gigi Becali se bagă în scandalul de la CFR Cluj » Dezvăluiri: "Nelu Varga a dat 15 milioane și cineva a garantat pentru Edi Iordănescu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 11:17

Gigi Becali îl comptimește pe patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, după problemele pe care le-a avut în acest start de sezon, culminând cu demiterea antrenorului Edward Iordănescu.

"Puneți-vă în locul lui Nelu Varga. Să dai 15 milioane de euro și să fii bătut acasă de o echipă care nu e sperietoare (nr. Malmo, în preliminariile Ligii Campionilor). Înnebunești când vezi prin câte ai trecut și ești bătut acasă, prin câte emoții ai trecut să iei campionatul și nu mai ai șanse să-ți recuperezi banii...

La începutul sezonului Varga a vrut pe altul antrenor și Mara a garantat pentru Edi Iordănescu. Dacă antrenorul n-a confirmat, a plecat și Mara pentru că el l-a adus", a declarat Gigi Becali la Pro X.

CFR Cluj a pierdut pe propriul teren prima manșă a turului doi preliminar din Liga Campionilor în fața lui Malmo, scor 0-1. Edward Iordănescu a fost dat afară după această partidă, iar în locul său a fost adus Antonio Conceicao.

Citește și: El e capul revoltei » Iordănescu jr. a pierdut vestiarul după un conflict cu un jucător și a fost demis: "Ce p... mea vrei, mă?"

Citește și: Jucătorii lui CFR au reacționat după demiterea lui Iordănescu: "Nu l-am săpat noi" + Mesajul transmis pe Whatsapp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
948952405252770
Marius Fulea  •  27 Iulie 2018, 19:50

Gigi se baga in scandalul de la Cluj.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  27 Iulie 2018, 18:08
Postat de alexzece pe 27 Iulie 2018, 17:41

Ce prost esti...minamo cu cine a jucat?***?

Lisandre nu fi prostul de serviciu. Nu am nicio treaba cu dinamo.

alexzece
alexzece  •  27 Iulie 2018, 17:41
Postat de minell73 pe 27 Iulie 2018, 17:05

Echipa din popesti leordeni a jucat cu un adversar feroce. Pana sa cada cu ei,practic nu auzisem de echipa rudar. Credeam ca e o echipa de rudari din Romania.

Ce prost esti...minamo cu cine a jucat?***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close