FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Gigi Becali surprinde din nou: trendsetter pentru Botezatu și designerii români » „Vedeau la mine și copiau! De unde știau ei?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 21:45 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 22:08

Gigi Becali, patronul FCSB, a acordat un interviu în seara de Crăciun, după luni de absență din spațiul public.

Cunoscut pentru costumele sale extravagante, Gigi Becali declară acum că s-a schimbat și că nu mai este interesat de acest aspect. Totuși, omul de afaceri s-a lăudat cu ținutele pe care le avea în trecut și susține că de la el s-au inspirat mai mulți designeri români.

„Vedeți cum m-am îmbrăcat acum... Mă vedea lumea. Dar pe mine nu mă mai interesează asta. Vreau simplitate, mă îmbrac într-un fel de hanorac și pantaloni negri. Ca un călugăr. Ce câștig? E deșertăciune! 

Dau slavă Domnului că mi-am dat seama de asta. E praf în fața vântului. Haina îl face pe om, dar pe omul de pe Pământ, omul păcătos. Dar pe omului lui Hristos nu-l face. El trebuie să fie îmbrăcat simplu. 

Nu are rost să spun cum am fost eu... Ăia care se uită la televizor o să croiască acum ceva după Becali! Modele le-am adus eu. Și lui Boteazatu, și altuia... După ce vedeau la mine, făceau ei. Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam. 

Mă duceam la Ciucu și ziceam «Fă-mi așa, fă-mi așa, fă-mi așa!». După aceea, vedeau la mine și făceau ei. De unde știau ei să facă? Era creație proprie! Le inventam eu. Eu făceam prima dată, inventam eu. Venea moda nouă și eu puneam ceva ceva, iar ei luau și făceau și ei. Aveau ca Becali. Dar nu mai sunt așa”, a declarat Gigi Becali la România TV.

La Gigi Becali vorba de extravaganţă asumată. E o diferența între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi, și ce face Gigi Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie. Ştiu şi adresa magazinului. Cei de acolo mi-au zis că au un mare client din România care face cumpărături de 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită 
– Cezar Ionaşcu, consultat vestimentar

Bă, dacă nici Gigi n-are costume, nu mai are nimeni! Omul știe cu care costum trebuie să se așeze și pe care să-l deschidă sau nu. E singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot.  Mimica lui Gigi, gesturile lui...e vulcanic, natural, asumat, cum trebuie să fie orice bărbat. Felul în care Gigi Becali poartă hainele și felul în care își poartă garderoba e de neegalat în România
 – Dana Budeanu, desginer vestimentar

VIDEO  Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV: „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește mai multe știri despre Gigi Becali:

Gigi Becali a reapărut cu declarații controversate: „Pandemia e cea mai mare bucurie! Oamenii care colaborează cu dracul au creat virusul! Dumnezeu a închis cluburile unde erau «drogangii» și «curvăsăreală»”

Gigi Becali și teoria conspirației! Patronul FCSB refuză vaccinul pentru coronavirus: „O să ne bage cipuri cu 666 în mână sau frunte și ne vor controla cu 9G”

Cum a făcut Gigi Becali primul milion de dolari? Dezvăluire fabuloasă: „Am descărcat banii în curte, mi-era teamă să nu plouă și să-i ude” + Ce poreclă avea în Pipera

Gigi Becali și legătura lui cu partidul AUR: „Îmi zicea mama să-i votez, știa despre ei de la oamenii din biserică. Eu le-am dat sediul” + ce spune despre USR, Iohannis și Cioloș

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
steauaeuna
steauaeuna  •  27 Decembrie 2020, 13:48

E bun, le face pe toate...tu ???

aius
aius  •  27 Decembrie 2020, 08:54

Trendsetter?!Pe romaneste,tată, pe romaneste!

major
major  •  27 Decembrie 2020, 08:02

mai scoateți *** nu te-ai săturat de atâtea ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează