FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Gigi Becali, dezvăluire inedită: „Tata trebuia să dea 75.000 de lei ca să intru la Facultatea de Drept”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2022 11:40 / Actualizat luni, 26 decembrie 2022 12:08

În Ajunul Crăciului, Gigi Becali a povestit în cadrul unui interviu pentru Realitatea TV că tatăl său și-a dorit ca fiul să urmeze cursurile Facultății de Drept.

Patronul FCSB a dezvăluit că ar fi avut un loc asigurat la facultate în schimbul a 75.000 de lei, dar că a refuzat.

Operațiunea „Panda”. Diego Simeone a găsit numărul 9 ideal pentru Atletico, iar rojiblancos au pornit discuțiile
LA LIGA
Operațiunea „Panda”. Diego Simeone a găsit numărul 9 ideal pentru Atletico, iar rojiblancos au pornit discuțiile

Gigi Becali dezvăluie: „Tata voia mai mult pentru mine, nu era niciodată mulțumit”

„Atât de mult l-am iubit pe tata, încât nu voiam să fiu mai mare ca el. Tata nu era niciodată mulțumit de mine. Voia mai mult, mai mult. Om lacom. Ce visa el? Să vă spun ce voia el. El trebuia să dea 75.000 de lei ca să intru la Facultatea de Drept. Trebuia să-i dea cuiva, ca să intru la facultate.

Eu ziceam «Nu știu eu». Zicea «Nu te interesează, trebuie doar să semnezi foaia». Se făceau şi pe vremea lui Ceauşescu treburi dintr-astea. Era undeva între 1978-1980. Eu, de frica lui, nu am spus nu, dar când m-a chemat acea persoană am zis: «Nu vin. Dacă știu, știu. Dacă nu...».

Tata iubea cel mai mult doctorii şi judecătorii. Dacă spuneai că ai un copil care e judecător sau că tu eşti judecător, primeai brânză gratis. Dacă spuneai că «Copilul meu e doctor», primeai brânză gratis. El iubea mult doctorii și judecătorii. Spunea «Ăștia sunt oameni deștepți. Ăia salvează oameni, ăştia fac dreptatea».

El era gata să aibă doar un ochi, doar să fac eu facultatea. Spunea «Dacă era Dumnezeu să îmi scoată mie un ochi, numai să ai tu facultate».  Eu n-am vrut şi nu m-am dus. «Dacă nu știu, cum să mă duc? Sunt hoț?». Îmi plăcea dreptatea de mic și nu am acceptat falsul”, a spus Gigi Becali la Realitatea TV.

Becali a urmat cursurile Facultății de Drept

Gigi Becali s-a înscris în 2005 la cursurile de zi ale Facultății de Drept din cadrul Universității Ecologice şi a fost coleg cu Adrian Mutu şi cu Marian Vanghelie.

Latifundiarul din Pipera a abandonat cursurile în anul 2007, când era în anul III de facultate, pe motivul oficial că nu are suficient timp, din cauza obligaţiilor politice, sportive şi de afaceri. Cotidianul Cancan a informat atunci că Gigi Becali a fost de fapt exmatriculat, după ce, mai înainte, „i-a fost respinsă o cerere prin care solicita sa dea examenele singur, pe motiv că este o persoană cunoscută".

Foştii colegi ai lui Becali, preluaţi de Fanatik, povesteau în trecut faptul că „toţi eram ciorchine în jurul lui şi ne prăpădeam de râs când ne povestea despre fotbal şi politică. Era caterincă mare şi mereu speram să mai dea nişte autografe şi să ne întindem la glume cu el”.

VIDEO Bogdan Mara: „Știam că Omrani la FCSB nu e o mutare bună”

Citește și:

Mititelu nici nu vrea sa audă de presingul lui Becali: „Are clauză de 8 milioane, nici nu e de luat în seamă”

Dumitru Dragomir e sigur: un patron din Liga 1 e cel mai bogat om din România » „Sunt unul dintre puținii care știu”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (40)
bl0catu
bl0catu  •  27 Decembrie 2022, 08:32
Postat de mihneailie030 pe 26 Decembrie 2022, 12:21

E bună asta cu Becali la Drept. Nu cred ca a terminat liceul în primul rand și faptul ca este agramat,l, ar fi împiedicat, în orice caz sa treacă, măcar de primul examen din sesiune. Astea sunt visele lui, de om frustrat și incult. Dar e bine ca este mediatizat. Din ciclul,, Nici o zi fără Becali,,!!! Felicitări ziariștilor.

pai de aia s-a lasat, el facuse de fapt cerere sa dea examenele test grila! x se pricepea si el sa faca sau sa incercuiasca o varianta de raspuns! l-au refuzat aia si el s-a lasat! iti dai seama cata minte are, cica tata era un om lacom! nu, mai boul baltii, taica-tau voia pentru tine ceea ce voia orice om de la tara obisnuit cu munca cu carca pentru copilul lui! anume sa-ti fie tie mai bine! dar tu atat ai inteles...."pentru ca deee ceee?" ca sa te citez! pentru ca atata minte ai!

justi
justi  •  26 Decembrie 2022, 21:36

de zeci de ani mancati ....de puscariasul asta , pai bine ma , cum putea asta sa dea la drept daca nu are colegi de liceu ? ...cu iaurt rezolvi un accident mortal , o sechestrare , o retrocedare , dar nu cred ca un examen la drept ...

doar...titi
doar...titi  •  26 Decembrie 2022, 21:31

nici o sansa!!! la cat de prost e ciobanu.. poate ca ar fi intrat daca-si vindea al batran toate oile.... dar sa poata sa-nvete ani la rand niciodata!!! d-aia n-a terminat nici liceul.. daramite o facultate!!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close