FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali tranșează războiul Giovanni - Anamaria Prodan: „Eu sunt stăpân în casa mea! Îmi așez și vând mobila cum vreau”

Ioan Becali și Gigi Becali
Ioan Becali și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 12:30

Ioan Becali și Anamaria Prodan se luptă pentru perla de la FCSB: atacantul Dennis Man. Dar Gigi Becali nu este interesat de duelul dintre cei doi și a explicat cum va rezolva conflictul.

Ioan Becali a revenit puternic în fotbal și a semnat contracte cu mulți dintre jucătorii de la FCSB, Mihai Bălașa, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Florin Tănase și Romario Benzar. (Detalii AICI) Acum, vărul lui Gigi Becali vrea să-l aibă în portofoliu și pe Dennis Man, 20 de ani, care are contract cu Anamaria Prodan.

Gigi Becali a vorbit azi despre conflictul dintre Ioan Becali și Anamaria Prodan cu privire la Dennis Man.

„Le-am zis în felul următor: «Vrei să-l vinzi pe Man? Du-te și vino cu o ofertă! Adu-mi ofertă pe Man și o să vezi atunci cine e impresarul lui». Eu țin marfa pe loc pentru un impresar? Eu sunt stăpân în casa mea. Îmi așez și vând mobila cum vreau.

Cui nu îi convine, să nu intre în casa mea. Dacă impresarii înțeleg, intră în casa mea și stau pe scaunele mele. Eu cheltui milioane de euro. Stau eu pe loc pentru cineva?”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

"Eu sunt Rolls Royce, Apostu e Mercedes, Chiodi e BMW, frații Becali sunt Volkswagen în momentul ăsta"Anamaria Prodan

Citește și:

Gigi Becali, dezvăluiri despre relația dintre CFR Cluj și Sepsi: „M-am interesat și așa e! Vrea să fie echipa ungurească”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1657240300964925
Dragomir Mugurel  •  16 Aprilie 2019, 11:34

draga ana,daca era cazul ma adresam cu stimata doamna impresar, reusesti sa stai in lumina unor lampi cu fitil si gaz,daca era cazul spuneam in lumina reflectoarelor,doar pentru ca asa cum cred multi din cei care te cunosc ai facut multe compromisuri ..

balauru48
balauru48  •  15 Aprilie 2019, 17:25

A existat în România vreodata o femeie mai proasta, aroganta și nesimțită ca prodanca???

magic4ever
magic4ever  •  15 Aprilie 2019, 14:22

Ce parere buna are Prodanca despre ea...eu zic ca este trabant si polueaza prea mult lumea fotbalistica din Romania cu transferurile ei rasuflate...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează