FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali: „Tudor va conduce academia după slujba de la biserică. Fac mănăstire în baza de la Berceni!” + Prima măsură luată de fostul arbitru

Gigi Becali și Alexandru Tudor // Captură TV Pro X
Gigi Becali și Alexandru Tudor // Captură TV Pro X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 11:34

Gigi Becali (60 de ani) a explicat la intrarea în baza sportivă a FCSB de la Berceni că Alexandru Tudor va fi o parte importantă a clubului roș-albastru: se va ocupa de Academia clubului, care are 16 grupe de copii și juniori.

Patronul roș-albaștrilor a făcut declarațiile după ce s-a văzut cu Alexandru Tudor (47 de ani) pentru a alege locul viitoarei biserici pe care o va ridica în mijlocul cantonamentului FCSB din Berceni.

„Facem biserică în față la vestiare!”

„O să facem o biserică în față la vestiare. M-am consultat și cu Tudor, că el are mai multă înțelepciune. A venit aici cu mine să ne consultăm, să vedem unde o construim.

Oriunde e rugăciunea acolo ajută și Dumnezeu! Și acasă la mine o să fac un mic paraclis. Și la Palat o să fac o bisericuță, că am obținut autorizație. La Academie va fi un fel de mănăstire.

Va fi făcută mereu Sfânta Liturghie. Nu-i oblig pe jucători să intre în biserică. Eu vreau ca Sfânta Liturghie să se săvârșească la mine în curte, adică aici”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Tudor știe cum se udă iarba, ce viteză are mingea”

  • Academia FCSB are 16 grupe de copii și juniori. În bază se antrenează și echipa din Liga 1, precum și „satelitul” din Liga 3.

Gigi Becali a expus și ce va face exact Alexandru Tudor în cadrul Academiei FCSB:

„Tudor va fi supervizor aici la academie. El știe multe lucruri despre academii. Acum am aflat că știe foarte multe lucruri. Știe și despre administrarea clubului. Știe cum trebuie să fie udată iarba, ce viteză are mingea în funcție de cât de udă e iarba.

În plus, e un om deștept și corect. În primul rând a contat că e bisericos. Dacă nu mergea la biserică, nu mă gândeam la el. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Programul lui va fi în fiecare zi după ora 10:30, că el dimineața merge la biserică. Așa a vrut Dumnezeu să vină el aici”.

Prima măsură a lui Tudor: „Fără televizoare”

Gigi Becali susține că Alexandru Tudor a luat deja prima măsură în calitate de conducător.

În camere nu mai există televizoare. Asta a fost ideea lui Tudor. Dacă jucătorii vor să se uite la televizor, să se ducă fiecare în sală. Camera e doar pentru odihnă, nu pentru televizor”, a adăugat Becali.

 alexandru tudor televizor

Alexandru Tudor chiar declara într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor la finalul anului trecut că el nu se uită la televizor și că-l ține în portbagajul mașinii.

„Nu mă uit, televizorul meu e în portbagaj, l-am luat de acasă de câteva luni. Am o mie opt sute șapte meciuri arbitrate. Văzute câte crezi că am? Îmi mai trebuie meciuri? Nu, am văzut suficiente. Am colegi care-mi zic «Băi Sandule, m-am uitat la meci. Să știi că în minutul 15 am adormit». Vrei să ajung în situația asta?”, spunea Tudor.

Citește și:

Prima parte a interviului EXCLUSIV cu Alexandru Tudor: "Mândru să fiu nebun" » Umblă cu o mașină de 1.500€ și cară în portbagaj unicul televizor din casă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  13 Iunie 2019, 08:43

La cat a furat sclavul asta pentru fcsb, merita un *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  12 Iunie 2019, 21:06
Postat de Dragos Bargaoanu pe 12 Iunie 2019, 12:21

Sfânta Academie de Fotbal "Becali și sfinții apostoli Săndel, Meme și Luțu"! Hai "că ca" Gigel nu e nimeni!!!!! Omulețul ăsta e atât de dus încât devine amuzant! Mă gândesc din ce în ce mai serios, să devin fcsb-ist! Ce stand-up comedy, frate?! FCSB FOREVER!

Acum îmi pare și mai rău ca nu vine Sumudica

mioriticul
mioriticul  •  12 Iunie 2019, 21:02
Postat de alexxxander pe 12 Iunie 2019, 14:47

D-ne fereste cu nebunii tai!:)))

Valahule, ești singurul fecesebist de treaba. Nu te simți singuratic?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează