FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Război pe toate fronturile! Tactica ingenioasă prin care Gigi Becali vrea s-o slăbească pe CFR Cluj: „Să vedem ce fac ei la ora asta”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 13:18

Gigi Becali continuă războiul cu CFR Cluj. Patronul FCSB a anunțat că va face tot posibilul ca echipa lui Dan Petrescu să nu aibă jucători sub 21 de ani.

  • Context: Din sezonul viitor, echipele din Liga 1 vor fi obligate ca la startul meciului să aibă doi jucători sub 21 de ani. Mai mult, pe întreaga durată a partidei, echipele trebuie să aibă un fotbalist sub 21 pe teren;

Fac tot posibilul să-i slăbesc pe cei de la CFR Cluj. L-am luat pe Olaru pentru că sub 21 de ani și îl voia CFR-ul. Cei de acolo nu au astfel de jucători și o să fac tot posibilul să nu aibă. Îl au doar pe ăla de la Dinamo (n.r. Valentin Costache). În rest, nu au!

La ora asta nu au de unde să aducă jucător sub 21 de ani. De unde? Care? Eu nu-i dau pe ai mei și nici de la Viitorul nu au pe cine să aducă”, a declarat azi Gigi Becali.

  • Valentin Costache (20 de ani), Claudiu Petrlia (19 ani), Cătălin Itu (18 ani) și Rareș Ispas (18 ani) sunt jucătorii din lotul CFR-ului eligibili regulii U21.

Citește și:

Gigi Becali: „Tudor va conduce academia după slujba de la biserică. Fac mănăstire în baza de la Berceni!” + Prima măsură luată de fostul arbitru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  13 Iunie 2019, 11:20
Postat de minell73 pe 12 Iunie 2019, 22:01

Asta este adevarata fata a puscariasului ***. Acest avid dupa bani, a stricat nenumarate campionate, si a iesit tot pe locul 2. Acum urmeaza sa primeasca 12 puncte de la copilul de suflet clinceni, insa tot pe 2 va ptermina. Gandire *** a unui interlop celebru.

Sunt curios care e problema ta??ce nu-ti convine si ce e in neregula?numai tampitit pe toate forumurile care ar schimba toate regulile in lumea asta din cauza ca un cioban,patron de club de fotbal,isi permite sa cumpere oricat si oricand din liga 1!

strickland
strickland  •  13 Iunie 2019, 01:22
Postat de bigbolo pe 12 Iunie 2019, 18:16

***

Tare sunt curios ce-ai avut de comentat. Oare te-a deranjat ca l-am admonestat pe ziarist? Sau poate ca nu l-am pupat in partea dorsala pe GB pentru ca arunca cu banii in folosul echipei mele (noastre) favorite, macar in aparenta ? Cuvintele jignitoare aruncate cu mare usurinta intr-o pagina care este moderata arata ca nu stai foarte bine cu materia cenusie. Dat trebuie sa recunosc ca m-ai facut curios, desi sunt un pic dezamagit ca n-ai reusit inca sa intelegi cum poti sa folosesti eufemismele.

minell73
minell73  •  12 Iunie 2019, 22:01

Asta este adevarata fata a puscariasului ***. Acest avid dupa bani, a stricat nenumarate campionate, si a iesit tot pe locul 2. Acum urmeaza sa primeasca 12 puncte de la copilul de suflet clinceni, insa tot pe 2 va ptermina. Gandire *** a unui interlop celebru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează