FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gnohere luptă cu istoria » E la un pas să egaleze o peformanță de senzație din istoria roș-albaștrilor!

De la transferul de la Dinamo la FCSB, cota de piață a lui Gnohere s-a dublat, ajungând în prezent la 2 milioane de euro, conform siteului transfermarkt.de // FOTO: Cristi Preda
De la transferul de la Dinamo la FCSB, cota de piață a lui Gnohere s-a dublat, ajungând în prezent la 2 milioane de euro, conform siteului transfermarkt.de // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 15 august 2018 11:55

"Bizonul" Gnohere a început ca din pușcă noul sezon, are 4 goluri în 4 meciuri și se îndreaptă cu pași repezi spre o performanță care datează din 1995. 

Harlem Gnohere are un start perfect de sezon. De fapt, continuă evoluțiile bune de anul trecut, chiar dacă în această vară a suferit o operație de hernie inghinală, care l-a ținut două luni departe de terenul de fotbal.

"Bizonul" este cel mai bun marcator al vicecampioanei, cu 4 goluri reușite. A punctat în Derby de România și a devenit primul străin care marchează în cel mai important meci din fotbalul românesc pentru ambele echipe. A mai reușit o "dublă" cu Poli Iași și a mai punctat o dată cu Gaz Metan.

Vârful roş-albaştrilor s-a impus deja printre favoriţii la câştigarea titlului de golgeter, pe care l-a adjudecat şi la finalul stagiunii precedente, alături de George Țucudean.

Dacă s-ar impune și ar câștiga din nou titlul de cel mai bun marcator al sezonului, "Bizonul" ar bifa o performanță incredibilă, devenind al doilea jucător din istoria roş-albaştrilor care câștigă de două ori la rând titlul de cel mai bun marcator al Ligii 1.

Precedentul s-a consemnat la începutul anilor '60, când Gheorghe Constantin a bifat 3 titluri consecutive. În plus, ar fi doar pentru a 9-a oară când un jucător termină cel puţin două sezoane la rând în fruntea clasamentului golgeterilor, ultimul performer fiind Gică Craioveanu, în 1995.

"Vreau să fiu cel mai bun și o să fiu cel mai bun. Vreau să bat toate recordurile, să scriu istorie, să-și amintească fanii de «Bizon» și de ce-a făcut pentru Steaua și fotbalul românesc. Ne bucurăm pentru startul de sezon, ușor, ușor ne intrăm în mână. Important e să marcăm meci de meci, să câștigăm. pentru că vrem titlul.

Nu contează cine marchează, e important să ne impunem. Normal că eu îmi doresc să înscriu cât mai mult, vreau să câștig din nou titlul de golgeter al Ligii 1. Nu mă deranjează că a venit Rusescu. Ce să mă deranjeze? Eu trebuie să muncesc şi să-mi văd de treabă. Dacă vine un marcator mai bun ca mine la FCSB, e cu atât mai bine pentru club. Şi Denis Alibec era un fotbalist excelent, concurenţa ne face bine", spune francezul de 30 de ani. 

"Gnohere știe mai mult fotbal decât Piovaccari, poate mai mult și decât Kapetanos! E un jucător de care FCSB depinde acum. În orice moment intră, înțelege perfect de ce a intrat. Indiferent că este din minutul 1 sau din 45, el își face la fel de bine treaba. Ceilalți jucători au nevoie de el în momentul ăsta!"
Basarab Panduru, expert Telekom Sport

"Așa e fotbalul, cu jucători mulțumiți și alții nemulțumiți pentru că nu joacă. Nu pot să spun că nu mă deranjează când nu sunt titular, dar am aceeași concentrare indiferent de statutul meu. Dacă sunt rezervă, mă gândesc ca atunci când intru să marchez. Asta e mentalitatea mea"
Harlem Gnohere, atacant FCSB

Vezi și:  Panduru și Dinu, "vrăjiți" de un fotbalist de la FCSB: "E următorul jucător pentru care lumea va veni la stadion!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mosvasile
mosvasile  •  15 August 2018, 20:41

Ce sa aiba broscoiul asta cu "istoria ros albastrilor"-el care joaca la fcsb-echipa unui gainar(a jefuit printre altele si Avicola Iasi)!

mdf.
mdf.  •  15 August 2018, 20:34

domnule ziarist, ce treaba are Gnohere cu istoria Stelei?

zagna
zagna  •  15 August 2018, 17:57
Postat de lucghencea pe 15 August 2018, 16:05

Sa nu se suprapuna cu vadita rea intentie istoria si performantele a doua cluburi complet diferite aflate in litigiu unul cu celalalt iar cel infintat de prin 2003 declarat irevocabil de catre lege un club care nu are vreo legatura cu clubul din Ghencea decat aspecte mizerabile care tin de coruptie si inselaciuni cu carul . Istoria clubului STEAUA nu are pentru ce sa fie asociata cu istoria unui club care inca de la alcatuire triseaza si e condus si de trisori si de penali cu ani de puscarie si care dezonoreaza orice legatura cu un club de mare performanta ca clubul STEAUA .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează