FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Greu fără Alibec și Budescu: "Îmi lipsesc, erau exponențiali"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2018 23:00

Cristian Bălgrădean (30 de ani) recunoaște că celor de la FCSB le va fi greu în noul sezon fără Denis Alibec și Constantin Budescu.

"Cu siguranță nu e ușor să ajungi în grupe... Avem turul 2, turul 3 și play-off. Am pierdut doi jucători exponențiali din punctul meu de vedere, pe Costică (n.r. Budescu) și pe Denis (n.r. Alibec).

Mie, personal, îmi lipsesc. Au venit alți doi băieți care ne ajută, într-adevăr (n.r. Olimpiu Moruțan și Kamer Qaka)", a spus Cristian Bălgrădean.

Portarul a vorbit și despre cantonamentul roș-albaștrilor din Olanda: "A fost un cantonament reușit, cred că suntem pregătiți. Am reușit jocuri bune în acest cantonament. Sperăm să terminăm fără accidentări. Nu voi fi mai relaxat, deși concurenții mei pe post sunt doi copii".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Iulie 2018, 00:18

Pufi, vezi Alimbec e prin zonă !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează