FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

EXCLUSIV „FCSB are un avantaj” » Ce îl îngrijorează pe un mare rapidist: „Să sperăm că Rapid va reuși să facă asta, altfel e foarte greu”

Rapid - FCSB se anunță a fi un derby în toată regula / FOTO: Gazeta Sporturilor
Rapid - FCSB se anunță a fi un derby în toată regula / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 16:08 / Actualizat marti, 05 martie 2024 16:45

Grigore Sichitiu, 75 de ani, fostul preșdinte al celor de la Rapid, știe care va fi cheia derby-ului cu FCSB de sâmbătă. Experimentatul om de fotbal subliniază cât de important va fi felul în care giuleștenii vor reuși să-l anihileze pe Florinel Coman, principalul pericol din tabăra liderului.

Într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, seniorul Grigore Sichitiu, un nume care se identifică în totalitate cu istoria Rapidului, a prefațat derby-ul Rapid - FCSB de sâmbătă (ora 20:00, Arena Națională), practic ultima șansă concretă a alb-vișiniilor de a mai spera la titlu.

Dan Șucu, înainte de Rapid - FCSB: „Unde e civilizația, unde e normalitatea?! Chiar nu mai putem să fim normali?!”
Rapid
Dan Șucu, înainte de Rapid - FCSB: „Unde e civilizația, unde e normalitatea?! Chiar nu mai putem să fim normali?!”

Grigore Sichitiu, despre cheia derby-ului: „FCSB are un avantaj, e mai omogenă. Depinde cum îl va bloca Rapidul pe Coman”

„Sunt două echipe cu jucători foarte valoroși, iar FCSB are un avantaj, este mai omogenă decât noua echipă a Rapidului, cu jucători aduși în iarnă. Din punctul acesta de vedere, ei au mai multă omogenitate.

Au în formă câțiva jucători pe care să sperăm că Rapidul îi va putea bloca. Iar Bergodi a făcut bine că l-a păstrat pe Săpunaru (n.r. menajat) la Craiova, la vârsta lui, ca să poată juca derby-ul.

Coman, Olaru sunt jucători cu personalitate, care pot schimba soarta meciului. Depinde foarte mult de cum îl vor bloca pe Coman, în primul rând. E jucătorul numărul unu al acestui început de an. Dacă nu știi să-l blochezi, e foarte greu, el marchează aproape în toate meciurile”, a punctat Sichitiu.

În mod normal, echipele au atins acum cea mai bună formă, suntem în luna martie, așa că să sperăm că vom avea un spectacol fotablistic pe măsură. În tribune, sunt convins că vor câștiga rapidiștii mei, vor fi mai numeroși, fiind gazde. Să sperăm că va fi un meci de referință inclusiv pentru selecționer și că o să aibă ce să vadă în perspectiva meciurilor din martie.

- Grigore Sichitiu, fost președinte Rapid

„FCSB are un avantaj” » Ce îl îngrijorează pe un mare rapidist: „Să sperăm că Rapid va reuși să facă asta, altfel e foarte greu”
Grigore Sichitiu a fost mult timp conducător la Rapid / Captură GSP Live

Mai speră rapidiștii la titlu? Grigore Sichitiu: „Cam asta ar fi ultima șansă”

Sichitiu a măsurat apoi șansele Rapidului la titlu. Alb-vișiniii se află în acest moment la 12 puncte în spatele celor de la FCSB.

Cam asta ar fi ultima șansă, din punct de vedere al punctelor. La ora actuală, după înjumătățire ar fi 6 puncte, ele se vor mai întâlni de două ori în play-off... Depinde și de constanța pe care cei de la Rapid o vor avea în evoluțiile bune”.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Dan Șucu: „Doamne, ce bine ar fi să batem sâmbătă!”

Citește și alte știri despre Rapid:

EXCLUSIV Dan Șucu, înainte de Rapid - FCSB: „Unde e civilizația, unde e normalitatea?! Chiar nu mai putem să fim normali?!”

Înlocuitorul lui Săpunaru e deja cu gândul la FCSB: „Îi cunosc, știu cum o să joace. Vrem toate punctele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează