FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GSP LIVE / Adrian Neaga, moment de sinceritate maximă: "Bucureștiul distruge cariere"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 11:04

Adrian Neaga a explicat ce probleme a întâmpinat când a ajuns la Steaua, în 2001, când a fost cumpărat de la FC Argeș. Fostul atacant recunoaște că viața din București i-a afectat cariera. 

Vezi în VIDEO reacția lui Adrian Neaga când a fost întrebat despre problemele extrasportive:

 

"Am avut probleme când am venit la Steaua cu acomodarea în București! Bine, eu sunt și un tip mai libertin. Dar așa este, Bucureștiul poate distruge cariere. Pierdeam nopți, nu mă mai antrenam 100% pentru că eram obosit sau așteptam să ies seara.

Veneam obosit peste tot, nu mai puteam da un randament bun. Plus că am avut și ceva accidentări, glezna mi-a sărit de 11 ori. Dar uite, spun ceva nou, eu umblam prin București de când eram la FC Argeș, cu un an înainte de a veni la Steaua", a zis Neaga la GSP LIVE.

Click aici pentru a vedea întreaga emisiune GSP LIVE de azi! 

30 de goluri în 92 de meciuri a marcat Adrian Neaga în cei 6 ani petrecuți la Steaua 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Noiembrie 2018, 22:09

Tu ai venit deja ”distrus” ! Îmbibat cu poțiunile luate la FC Argeș DEPISTAT DOPAT și mușamalizat de scursurile mitică, gigel, argăteală, hrebenciuc și păunescu !!

baruch
baruch  •  19 Noiembrie 2018, 18:23

da si nu...lita dumitru avea o vorba: "bucurestiul fura fraierii". ca orice oras mare (despre ny, londra, paris, s-au scris rafturi de literatura pe tema asta). dar pune-te in pielea unui pusti venit de la sat, unde toate femeile purtau batic si opinci si unde lumina se stinge la ora 21, intr-un oras unde vezi ozn-uri de masini, fete imbracate de explodezi, si culmea e ca tu ai acces la toate astea! nu esti un faiantar cu 1500/luna, iti da nea' gigi plicul cu 7000 euro in fiecare luna! hm?

1807705675966021
Iordachescu Anca Maria  •  19 Noiembrie 2018, 12:33

Cred ca ai dreptate cand spui ca toti taranii au probleme cand vin in Bucuresti De altfel toti sustinatorii FCSB-ului sunt tarani parasutati in Bucuresti Chiar daca ei se socotesc bucuresteni parintii sau bunicii lor, tarni fiind sunt mai modesti ,dar prostul daca nu e fudul nu e prost destul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează