Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 10:16 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 12:14

Andrei Cristea, fost atacant la FCSB, și antrenorul Ciprian Panait au comentat ultima controversă de la echipa roș-albastră. Luni, patronul Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit în privat cu Florinel Coman: „Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluții! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluții»”.

În direct la GSP LIVE, Andrei Cristea a vorbit despre discuția dintre Florinel Coman și Gigi Becali, după FCSB - Rapid 1-2, pe care patronul roș-albaștrilor a făcut-o publică luni dimineața. 

Ce făcea Marius Șumudică în tribune, imediat după ce a fost eliminat » Imaginile momentului în Turcia
TURCIA
Ce făcea Marius Șumudică în tribune, imediat după ce a fost eliminat » Imaginile momentului în Turcia

VIDEO Andrei Cristea critică situația de la FCSB 

„Se vede slăbiciunea clubului. Nu e un club organizat și pregătit să treacă peste momente grele. Au ajuns la reproșuri, la cine e de vină... Probabil contează și declarațiile patronului care a găsit anumiți țapi ispășitori. 

Acum, la FCSB e «Scapă cine poate în momentele grele». În loc să te aduni și să fii unit în momentele grele, noi găsim vinovați. Poate asta e mentalitatea noastră, ca români, să dăm vina unii pe alții. Nu spun că nu are dreptate, dar nu știu dacă e oportună declarația în astfel de momente. E clar că nu ajută, mai ales că era o discuție privată. 

Nu văd de ce trebuia să iasă în presă. Dar sunt treburile lor. Ne-am obișnuit cu asta. Asta dă senzația că FCSB e principala ei adversară, chiar dacă investește și dă salarii mari”, a spus Andrei Cristea la GSP LIVE . 

Noi stăm în 5 fotbaliști: Radunovic, Coman, Băluță, Olaru și Șut. Campionatul îl luăm. Dar dacă vrei performanță europeană, îți trebuie 10. Avem doar jumătate de echipă. Am vorbit cu Coman acum și i-am spus că a driblat prea mul. Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluții! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluții». Noi am fost buni când jucam rapid, în pase. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Ciprian Panait: „Cum intri tu în vestiar, Mbappe?”

Pe subiect s-a pronunțat și Ciprian Panait, în ultimii ani antrenor în țările arabe. Acesta presimte că spusele lui Coman nu le vor pica bine colegilor. 

„Declarația asta îmi ridică mari semne de întrebare. Eu, ca antrenor, nu aș permite niciodată ca un jucător să fie peste nivelul meu, să aibă relație directă cu patronul. Vedem exemplul Craiovei domnului Rotaru, care este în situația în care este din cauza faptului că jucătorii au linie directă cu patronul, își permit să se tragă de șireturi cu el.

Atât timp cât un jucător își permite să zică: «Dom'ne, n-am cu cine să joc»... Păi cum intri tu mâine în vestiar, Mbappe, sau cum ți se zice, și te antrenezi cot la cot cu colegii? 

Eu, dacă aș fi jucător la Steaua, aș zice: «Ia stai, mă, dacă noi suntem proști, ia joacă tu singur!». Am trecut prin situații de genul ăsta în străinătate, dar la alt nivel. Niciodată nu s-a întâmplat ca un jucător să vorbească cu patronul, să-i spună: «Hai, bre, că eu ies» sau «N-am cu cine să joc»”, a afirmat Panait la playsport live

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din FCSB - Rapid

+33 FOTO

Citește și: 

Gigi Becali anunță că vrea un jucător de la FCU Craiova cu 6 zile înaintea meciului direct: „De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract?”

Prima reacție a lui MM Stoica după FCSB - Rapid 1-2: „Am un singur regret”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”