FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cristi Dancia a depus plângere penală împotriva fostului antrenor: „Justiția a rezolvat tot” + Sfat pentru fotbaliști: „Trebuie să aibă grijă ce fac cu banii”

Cristi Dancia, la GSP LIVE
Cristi Dancia, la GSP LIVE

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 12:23

Cristian Dancia (39 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și le-a transmis tinerilor fotbaliști să aibă grijă cum își gestionează banii, pentru că el a fost păcălit cu 150.000 de dolari.

 

 

Fostul fundaș stânga a povestit despre „țeapa” pe care și-a luat-o de la fostul său antrenor de la Timișoara, Valentin Velcea, la recomandarea lui Cosmin Contra.

Dancia, alături de Paul Codrea, au investit 300.000 de dolari în niște terenuri din Timișoara, despre care li s-a spus că sunt într-o zonă foarte bună, dar nu a fost așa.

Vezi AICI povestea din 2005

„Justiția de la noi a rezolvat tot, dar trebuie să ai grijă ce faci cu banii. Din câte știu, și Cosmin Contra și-a luat niște terenuri prin el (n.r. Valentin Velcea)”, a spus Cristi Dancia, la GSP LIVE.

Acum, Cristian Dancia deține școala de fotbal CS Atletico Timișoara și se ocupă de dezvoltarea unor jucători cu vârste de până la 13 ani.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Fost coechipier cu Rădoi la naționala de tineret, Dancia dă verdictul: „A unit grupul. Va juca la victorie cu Franța”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează