FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Cum s-a rezolvat conflictul Rădoi - Dinamo! Selecționerul e sincer: "Puteam face un raport și ar fi fost amendat"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 11:10

Mirel Rădoi a povestit la GSP LIVE cum a rezolvat conflictul cu Alexandru David, președintele lui Dinamo care spusese că "Rădoi are nevoie de un consult oftalmologic, pentru că nu vede bine jucătorii noștri și nu-i ia la națională". 

"Am rămas surprins de declarație. Mi s-a părut puțin agresivă. Chiar dacă mă deranjează, nu las să mă afecteze astfel de lucruri. Pentru că astfel mi-ar afecta munca și mai departe selecția. Ceea ce ar însemna să îmi dau singur peste picioare.

Văd declarațiile și încerc să rezolv situația cât mai repede. Pun mâna pe telefon și încerc să le explic. Am avut o discuție cu domnul David, care până la urmă a înțeles motivele care stau la baza neconvocării unor jucători de la Dinamo. Trebuie să avem o relație bună cu cluburile. Nu o putem face altfel. Nu e echipa lui Rădoi, nici a lui Stoichiță, e echipa românilor. Trebuie să lăsăm la o parte subiectivismul.

Puteam lua pixul, să fac un referat pentru declarații jignitoare și să merg la Comisia de Disciplină a Federației. Mi-ar fi ușor să treacă toți pe la comisii, dar nu fac așa ceva. Nu am niciun interes la selecție altul decât acela de a câștiga meciurile, le-am explicat cu argumente oamenilor care au avut întrebări!", a zis Mirel Rădoi la GSP LIVE.

"Ne gândim serios să-i plătim lui Mirel Rădoi un consult complet la oftalmologie. Nu se poate să nu convoci pe nimeni de la Dinamo, în condițiile în care practic ai venit la toate meciurile lui Dinamo și ai văzut calitatea tinerilor!" Alexandru David

"Ori are probleme de vedere, cu asta îl putem ajuta, sau, dacă are alte probleme, atunci nu ar trebui să fie acolo. Sângele apă nu se face, asta am înțeles, iar să înlocuim roș-albastrul acum cu alte culori e destul de complicat. Sper să fie o rătăcire de vară târzie și să-și revină. Altfel e grav" Alexandru David

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
zagna
zagna  •  23 Octombrie 2018, 14:23

Radoi a avut dreptate: ce fac tinerii dinamovisti ? Trag tare sa se "califice" in B...

bazileon
bazileon  •  23 Octombrie 2018, 13:54

Radoi nu a facut nimic. Inca. Sa vedem ce va arata la turneul final. In nici un caz diploma de bac. Foarte matur.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  23 Octombrie 2018, 13:18
Postat de mariuss72 pe 23 Octombrie 2018, 12:00

Imi place atitudinea lui Radoi, e una matura si inteligenta, daca va continua asa, va ajunge sus.

Dar va continua? Pana acum are si rezultate. Care il ajuta in disputele cu advetsarii cordiali! Sa vedem cum va fi cand va fi sub presiunea rezultatelor...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează